Troll değil mi?Firefox kur.
Tamam teşekkürler.Troll değil mi?
---
Yapılması gerekenler, güncelleştirme yapmadan sürücüleri kurmak. Güncelleştirmeler, sürücüleri kurunca pas geçiyor ya da kurulamadı deyip yeniden başlatınca sadece gerekli güncelleştirmeleri yapıp sorun kalmadı diyor.
Sürücülerden sonra tüm ayarlara girip istediklerini ayarlamak. Ben performans için saydamlık gibi şeyleri kapatıyorum, ekran kartın sana oldukça yeterli geliyorsa açık kalabilir.
Ardından kullanmak istediğin uygulamaları kurmak.
Gerekli değil ama performans ve güvenliğe katkıda bulunması için "Av Comparatives" üzerinden her konuda iyi not almış bir anti-virüsü kurmak.
Not: Güncelleştirmeleri önce yaptıysan sorun yok, sonradan da kurabilirsin. Bir fark olmuyor ancak ben bilgisayarı yeniden başlatmayı o kadar sevmiyorum.
Bende sürücüler algılanıyor zaten, bir tane soru işareti oluyor hiç kurmasam da olur da kırılmasın diye kuruyorum. Genelde ilk Firefox kurarım.Troll değil mi?
---
Yapılması gerekenler, güncelleştirme yapmadan sürücüleri kurmak. Güncelleştirmeler, sürücüleri kurunca pas geçiyor ya da kurulamadı deyip yeniden başlatınca sadece gerekli güncelleştirmeleri yapıp sorun kalmadı diyor.
Sürücülerden sonra tüm ayarlara girip istediklerini ayarlamak. Ben performans için saydamlık gibi şeyleri kapatıyorum, ekran kartın sana oldukça yeterli geliyorsa açık kalabilir.
Ardından kullanmak istediğin uygulamaları kurmak.
Gerekli değil ama performans ve güvenliğe katkıda bulunması için "Av Comparatives" üzerinden her konuda iyi not almış bir anti-virüsü kurmak.
Not: Güncelleştirmeleri önce yaptıysan sorun yok, sonradan da kurabilirsin. Bir fark olmuyor ancak ben bilgisayarı yeniden başlatmayı o kadar sevmiyorum.
Firefox elzem bir şey olmadığı için troll dedim. Firefox olmayınca bilgisayarı olumsuz etkileyen bir durum olmuyor.Bende sürücüler algılanıyor zaten, bir tane soru işareti oluyor hiç kurmasam da olur da kırılmasın diye kuruyorum. Genelde ilk Firefox kurarım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.