Çözüldü Windows 11'e nasıl geçilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

fowseaa

Centipat
Daha fazla  
RAM
16gb
SSD veya HDD modeli
WD green sn350 1tb
Ekran kartı
asus rtx 4060ti
Merhaba. Windows 10 Pro OEM key ile aktifleşmiş bir bilgisayarım var. Yalnız 11'e geçmek istiyorum nasıl yapacağım?

Çözüm
aslında bi reset de atmak istiyorum ayrıca gözükmüyor
Hocam o zaman yukarıda attığım Windows 11'i indirin yazısına tıklayın. Oradan yükleme medyası oluşturma bölümünün altındaki indirme butonuna tıklayıp yükleme medyasını indirin. O şekilde Windows 11'e geçiş yapabilirsiniz. Buraya da atayım linki Windows 11'i indirin
Windows Update'den geçebilirsin. Zaten Windows'un aktif olduğu için tekrardan aktifleştirmen falan gerekmez.

Dosya Ekleri

• resim_2025-01-19_135432907.png
    325,9 KB · Görüntüleme: 88
Hocam o zaman yukarıda attığım Windows 11'i indirin yazısına tıklayın. Oradan yükleme medyası oluşturma bölümünün altındaki indirme butonuna tıklayıp yükleme medyasını indirin. O şekilde Windows 11'e geçiş yapabilirsiniz. Buraya da atayım linki Windows 11'i indirin

Çözüm
Windows 11 e geçmeden önce yükleme yardımcısını çalıştırın.https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows11

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…