Windows 11'e ne zaman geçilir?

Çıktığından beri kullanıyorum Windows 10'dan kat kat daha iyi. Bir problemle karşılaşmadım. Sistem gereksinimlerini karşılayan arkadaşlara sordum hiç problem yaşamıyorlar. Ama karşılamayanlar hep sıkıntı yaşıyor.

Sıkıntı işletim sistemlerinde olmuyor kullandıkları donanımlar ve cihazlardan alaka. Görüyorum Windows 11 kötü diyorlar senin bilgisayar desteklemiyorsa tabii ki de sorun yaşarsın haklı değil miyim?

Ben daha fazla bekleyememiştim 1 ay falan oldu geçeli. Herhangi bir sorun yaşamadım arayüz gayet güzel ve akıcılaşmış, oyun tarafında 5 FPS falan + aldım 22H2 de bekleyebilirsin ama şu anda geçmek istersen bir sorun yaşayacağını zannetmiyorum.

Sıkıntı işletim sistemlerinde olmuyor kullandıkları donanımlar ve cihazlardan alaka. Görüyorum Windows 11 kötü diyorlar senin bilgisayar desteklemiyorsa tabii ki de sorun yaşarsın haklı değil miyim?
Haklısın. Çoğu insan desteklenmeyen bilgisayarda kullanmış herhalde. Ondan aşırı kötü diyorlar.

Haklısın. Çoğu insan desteklenmeyen bilgisayarda kullanmış herhalde. Ondan aşırı kötü diyorlar.

Hayır benim işlemcim Windows 11'i destekliyor tpm 2.0 var uefi tabii ki de hiç bypass yapmadan Windows 11'i dualboot ile kurdum güzel nvidia'nın son sürücüsünü yükledi tamam eee Windows 10'dan ayıran özellik göremedim Android subsystem dışında, onu geçtim görev çubuğu yok oluyor 10 kadar kullanışlı bir görev çubuğu yok, dosya gezgini çok hantal çalışıyor ee bu mu yani makyajlanmış 10 işte.

Hayır benim işlemcim Windows 11'i destekliyor TPM 2.0 var UEFI tabii ki de hiç bypass yapmadan Windows 11'i dualboot ile kurdum güzel NVIDIA'nın son sürücüsünü yükledi tamam eee Windows 10'dan ayıran özellik göremedim Android subsystem dışında, onu geçtim görev çubuğu yok oluyor 10 kadar kullanışlı bir görev çubuğu yok, dosya gezgini çok hantal çalışıyor ee bu mu yani makyajlanmış 10 işte.

Alaka göremedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı