Sistem özellikleriniz nedir?Arkadaşlar dediğim gibi bilgisayarıma kurmak istedim. Sanal makine kullanmayacağım. Mümkünse anlatabilir misiniz? Bir de setup.exe uygulamasını yoklamak için girdim şöyle şeyler dedi. Ne yapmalıyım anlatabilir misiniz?
Eki Görüntüle 2231949
Arkadaşlar dediğim gibi bilgisayarıma kurmak istedim. Sanal makine kullanmayacağım. Mümkünse anlatabilir misiniz? Bir de setup.exe uygulamasını yoklamak için girdim şöyle şeyler dedi. Ne yapmalıyım anlatabilir misiniz?
Eki Görüntüle 2231949
Eğer bilgisayarında UEFI bir kurulum varsa Windows 7'nin UEFI desteği çok sıkıntı yaratıyor. Bilgisayarın yeni donanımlara sahipse driver bulma ihtimalin de çok düşük. İstersen arama çubuğuna msinfo yazıp ekran görüntüsünü buraya at, bu sayede sana daha fazla yardımcı olabiliriz.Arkadaşlar dediğim gibi bilgisayarıma kurmak istedim. Sanal makine kullanmayacağım. Mümkünse anlatabilir misiniz? Bir de setup.exe uygulamasını yoklamak için girdim şöyle şeyler dedi. Ne yapmalıyım anlatabilir misiniz?
Eki Görüntüle 2231949
Sistem özellikleriniz nedir?
Eğer bilgisayarında UEFI bir kurulum varsa Windows 7'nin UEFI desteği çok sıkıntı yaratıyor. Bilgisayarın yeni donanımlara sahipse driver bulma ihtimalin de çok düşük. İstersen arama çubuğuna msinfo yazıp ekran görüntüsünü buraya at, bu sayede sana daha fazla yardımcı olabiliriz.
setup.exe ile yüklemek yerine flash bellek ile kurun bir de kurulumdan önce BIOS'dan Legacy Support ayarını açman lazım ve secure boot'u kapat varsa.
Hocam Windows'unuz UEFI kuruluma sahip. Windows 7 UEFI ile kuruluyor fakat gerçekten biraz zorlar. Çok kurmak isterseniz size yardımcı olabilirim ama uygulama ve driver desteği artık çok kısıtlı bir durumda. Tavsiye etmem açıkçası.Eki Görüntüle 2231994 bir de 4gb ram var eklemiş olayım.
Hocam 2 saat denedim usb algılamadı 8gb içine direkt iso attım. Yardımcı olurmusunuzsetup.exe ile yüklemek yerine flash bellek ile kurun bir de kurulumdan önce BIOS'dan Legacy Support ayarını açman lazım ve secure boot'u kapat varsa.
Direkt iso atarsanız algılamaz. Rufus ile Windows 7 iso'yu flash belleğe yazdırın MBR olarak.Hocam 2 saat denedim usb algılamadı 8gb içine direkt iso attım. Yardımcı olurmusunuz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.