Hocam aynı sistem bende var. Kutudan Windows 10 1903 ile çıkıyor. 22H2 gayet rahat çalışıyor. Windows 11'de rahat çalışıyor ama RAM yükseltilmez ise uygulamalar geç açılıyor ve oyunlarda FPS düşüşü gözlemleniyor. Bilginize.Windows 10 21H1 yakışır.
Hocam aynı sistem bende var. Kutudan Windows 10 1903 ile çıkıyor. 22H2 gayet rahat çalışıyor. Windows 11'de rahat çalışıyor ama RAM yükseltilmez ise uygulamalar geç açılıyor ve oyunlarda FPS düşüşü gözlemleniyor. Bilginize.Windows 10 21H1 yakışır.
Hocam aynı sistem bende var. Kutudan Windows 10 1903 ile çıkıyor. 22H2 gayet rahat çalışıyor. Windows 11'de rahat çalışıyor ama RAM yükseltilmez ise uygulamalar geç açılıyor ve oyunlarda FPS düşüşü gözlemleniyor. Bilginize.
Ognitorenks ben 8 GB RAM olmasına rağmen kullanıyorum. Öneririm. Çok hızlı. Ben discord sunucusunda varım. Davet atabilirim.Windows 11 ognitorenks varsa yükseltme olmaz değil mi? Mantıken olmaz ama yine de sorayım dedim. Yükseltme olursa onu kurarım.
YouTube kanalından Discord sunucusuna girecektim davet geçersiz diyor.
Ognitorenks ben 8 GB RAM olmasına rağmen kullanıyorum. Öneririm. Çok hızlı. Ben Discord sunucusunda varım. Davet atabilirim.
Buraya sunucu atılmıyor. Kullanıcı adını falan verirsen davet edebilirim.Atabilir misin zahmet olmazsa?
Buraya sunucu atılmıyor. Kullanıcı adını falan verirsen davet edebilirim.
Sosyal'de araştırma yaptım bazıları yükseltmek yavaşlatır diyor. Bazıları format en sağlıklısı (USB olmadığı için format yapamıyorum).eğer düşürürse performans çok mu düşürür yoksa belli etmeyecek kadar mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.