Windows 11'i desteklenmeyen sistemde kullanmak

merhababenertan

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba.
Bilgisayarcıya Windows 11 kurdursam sonra sabit diski kendi sistemime taksam, yine Windows 11 kullanabilir miyim? DDR3 3. nesil eski nesil bir sistem toplamayı düşünüyorum.

Merhaba.
Bilgisayarcıya Windows 11 kurdursam sonra sabit diski kendi sistemime taksam, yine Windows 11 kullanabilir miyim? DDR3 3. nesil eski nesil bir sistem toplamayı düşünüyorum.
Ben çalıştırmıştım. Bir tane kayıt defteri girdisi vardı, o yetiyor. Ancak HDD im kötü durumda olduğundan dolayı çok doldurunca kasıyordu, ondan Windows 8.1 e geçtim geri.

Merhaba.
Ben çalıştırmıştım. Bir tane kayıt defteri girdisi vardı, o yetiyor. Ancak HDD im kötü durumda olduğundan dolayı çok doldurunca kasıyordu, ondan Windows 8.1 e geçtim geri.

RTM sürümünü yüklersiniz muhtemelen fakat hata yaşamanız bir ihtimal olası.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı