Rehber Windows 11'i TPM 2.0 desteksiz anakartlara yüklemek

Failure when attempting to copy Boot files. Bunu diyor
İmajı doğru olarak uyguladığınızdan emin misiniz? Eğer değilseniz Windows 11'in bölümünü formatlayıp şu komutu girin:
dism /apply-image /imagefile:i:\sources\install.wim /index:1 /applydir:e:\
Bu komuttan sonra bcdboot ile sistemi BOOTMGR'a tanıtın
bcdboot e:\windows /l en-us

O zaman yeniden başlatabilirsiniz. Başlangıçta düz Windows logosu gelirse büyük ihtimalle başarılı olmuştur.

Cihazlar hazır duruma getirildikten sonra 2 kere Windows sembolunde gücü kesildi.
Birden kapandı mı yani? Benim bilgisayarımda böyle birşey olmadı fakat bazı bilgisayarlarda bu olmuş. Herhalde ortak bir noktaları vardır diye sanıyorum.

Açılmıyor Oto Onarıma Alıyor Kendini Delirecem Yaw 1 Saattir Sizide Yordun Olana Bakın
Birden kapandı mı yani? Benim bilgisayarımda böyle birşey olmadı fakat bazı bilgisayarlarda bu olmuş. Herhalde ortak bir noktaları vardır diye sanıyorum.
Düz Logo Geliyor 1 Saniye Sonra Direk Kapanıp Tekrar Açılıyor

Açılmıyor Oto Onarıma Alıyor Kendini Delirecem Yaw 1 Saattir Sizide Yordun Olana Bakın

Düz Logo Geliyor 1 Saniye Sonra Direk Kapanıp Tekrar Açılıyor
Sıkıntı yok benim için, estağfirullah, tüm gün yardımcı olabilirim Peki Windows 10 hangi modda kurulu (UEFI veya BIOS)? Ayrıca sistem özelliklerini de atabilirseniz ona göre de yardımcı olabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…