Rehber Windows 11'i TPM 2.0 desteksiz anakartlara yüklemek

Cihazlar hazır duruma getirildikten sonra 2 kere Windows sembolunde gücü kesildi.
Cihazda takılı olan tüm bileşenleri söküp bir de öyle dener misiniz? Sadece klavye ve fare olsun. İç donanımlara dokunmanıza gerek olduğunu şimdilik zannetmiyorum. Ama gerekirse onlara da bakabiliriz.

Cihazda takılı olan tüm bileşenleri söküp bir de öyle dener misiniz? Sadece klavye ve fare olsun. İç donanımlara dokunmanıza gerek olduğunu şimdilik zannetmiyorum. Ama gerekirse onlara da bakabiliriz.

Haladaha aynı.
Haram Bana Ya Galiba Win 11 Kullanmak
Safe Moda Dahi Giremiyorum Kurulumu Bitirmeniz Gerekiyor Diyor
Donanımlar Bozulacak En Son Kapan Aç Kapan Aç

Haladaha aynı.
Haram Bana Ya Galiba Win 11 Kullanmak
Safe Moda Dahi Giremiyorum Kurulumu Bitirmeniz Gerekiyor Diyor
Donanımlar Bozulacak En Son Kapan Aç Kapan Aç
Yok canım, niye haram olsun ki. İlla ki bir sorun vardır ve hiç bir sorun çözümsüz değildir.
Yani Ama Şöyle Söyleyeyim Ben Suan Win 10 1809 Kullanabiliyorum Üst Sürümlerde Ekran Kartı Driveri Yüklediğim An Bu Sorun Oluşuyor
Peki nasıl bir sorun? Siyah ekran, grafik bozulması gibi birşey mi?

Yok canım, niye haram olsun ki. İlla ki bir sorun vardır ve hiç bir sorun çözümsüz değildir.

Hayır Şimdi Olduğu Gibi Direk Logo Gelip Bi Anda Kapanıyor Pc Bu Yüzden Yaklaşık 10 Gün Falan Uraşmıştım Çözümü Böyle Buldum Lakin Çok Saçma Geliyor Neden Yani

Driver Yüklüyorum Normal Olarak Kapat Aç Yapıyorum Ama Kapatmada Sıkıntı Yok Geri Açılırken Bu Sorun Oluyor

Driver Yüklüyorum Normal Olarak Kapat Aç Yapıyorum Ama Kapatmada Sıkıntı Yok Geri Açılırken Bu Sorun Oluyor
Bu bana da olmuştu. Ben Fast Startup (Hızlı Başlangıç)ı kapatarak çözmüştüm. Belki sizinki de böyle bir durumdur.
İsterseniz BIOS'ta böyle bir seçenek varsa onu da kapatabilirsiniz.

Deneyeyim Hemen Şimdi Win 10 A Geri Döndüm Res Atarsam Win 11 Açılırmı
Büyük ihtimalle olabilir. Ama Windows 10'da zaten Fast Startup açıksa büyük ihtimal 10 açılır. Windows 11'in alfa yapısı olduğundan dolayı BOOTMGR'da Windows 10 olarak görünüyor ama altlarında hangi bölümde olduğu yazar. Windows 11 en büyük sayıda olanda (2. yoldan gidildiyse.). Örneğin "On Volume 3" veya "On Volume 4" diyorsa Windows 10 için 3, 11 için ise 4'ü seçmeniz lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…