Rehber Windows 11'i TPM 2.0 desteksiz anakartlara yüklemek

dism/apply-image/imagefile:E:\sources\install.wim/index:1/applydir:w:\
Eğer birebir bunu yazdıysanız şöyle olması gerek:
dism /apply-image /imagefile:E:\sources\install.wim /index:1 /applydir:w:\

DISM /apply-image /imagefile:E:\sources\install.wim /index: 1 /applydir:w:\

Windows 11 kurulumun da ki CMD de kaldım SSD'yi de formatladım
DISM /apply-image /imagefile:E:\sources\install.wim /index: 1 /applydir:w:\

Dediklerinizi harfien yaptım ve bu hatayı verdi.

Dosya Ekleri

• 16239564662896259017665871011862.jpg
    273,4 KB · Görüntüleme: 56
  • 16239565767715599383734055929540.jpg
    220,6 KB · Görüntüleme: 56
Windows 11 kurulumun da ki CMD de kaldım SSD'yi de formatladım
Eğer önemli bilgileriniz vardıysa keşke önce yedekleseydiniz :/ Zaten bu yapı betanın da betası. Ya da 2. yolu deneseydiniz.
Arada boşluk bırakılmış bu komutu girince hata 87'yi veriyor mu? Ve komutu yazmadan önce bölümlerin harflerini de kontrol ettiniz mi? Ona göre komuttaki harfleri değiştirin.

Sorunu çözdüm dikkatlice sürücü harflerini yazınca sorun çözüldü

TPM 2.0 desteği hangi ilk anakarta geldi? Benim laptop TPM 2.0 destekliyor.

Eki Görüntüle 1072642
Hangi anakarta ilk geldiğini bilmiyorum ama cihazınız TPM 2.0'ı desteklediğinden dolayı Windows 10'u nasıl kuruyorsanız öyle kurabilirsiniz. Sanırsam anakart üstünde TPM portu olan tüm anakartlar TPM 2.0 desteğine sahip.

Dürüst olacağım. Rehber faydalı ancak" - >" işaretleri yüzünden çok fazla karışık olmuş. Rehberde düzenleme yapabilecek durumdaysanız o kısımları daha farklı biçimde göstermenizi tavsiye ederim.

Doğru ben de farkındayım; oralarda sadece değişkenleri söylemiştim. Ama şu anda düzenleme kapalı. Değişkenler yerine istenen değer yazılabilir.
bcdboot w:\windows /l en-us /s s: /f <-Eğer UEFI kullanıyorsanız "UEFI"; Legacy kullanıyorsanız "BIOS"->
Örneğin burada eğer cihazınız UEFI kullanıyorsa:
bcdboot w:\windows /l en-us /s s: /f UEFI
Eğer cihazınız Legacy kullanıyorsa:
bcdboot w:\windows /l en-us /s s: /f BIOS

Cihazda tpm 2.0 desteği olmadığı için geçici olarak bu şekilde yükleme yapabilirsiniz ama microsoft açıklamasına göre bu sadece dev sürümü silinene kadar ondan sonra ana sürüm için bu yöntemler fayda etmeyecektir tamamen kaldıracağız diye açıklamasını yaptı diyelim yüklediniz eğerki hata alırsanız sorun yaşarsanızda microsft destek vermiyeceğini açık olarak vurguladı...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…