Windows 11'in geldiği nokta

İlk sürümü (22000.50) kıyasla daha kullanılabilir halde. Şuan bazı hatalar, eksikler (WSA), kararsızlıklar ve performans sorunu olmasına rağmen geçilmesi tavsiye edilir. Zaten Addublex raporlarına bakarsak Windows 11 kullanım oranı %16'yı geçmiştir.

Şu anda bahsetmiş olduğunuz 22000.469 güncellemesindeyim. Ancak gayet stabil bir şekilde kullanıyorum. Ne gibi sorunlarla karşılaştınız hocam?

Hocam bende şu sorun var: İmleç bazen titriyor ve fare oynamadığı halde (ben o kadar götürmediğim halde) çok saçma yerelere gidiyor (fare hızı çok yüksek değil benim alışkın olduğum seviye). KMSpico adlı Windows etkinleştirme programı kullanmıştı bilgisayarcı ve virüs olduğunu öğrenince tamamen kaldırdım. Fakat her zaman (format atılıncaya kadar) PC'de iz bırakıyormuş. Farenin pek doğru çalıştığını düşünmüyorum, çok fazla düştü. Sizce sorun virüs, fare veya yazılımsal mıdır?

Hocam bende şu sorun var: İmleç bazen titriyor
Demek bu sorunu yaşayan tek ben değilmişim, yüksek DPI'da kullanırken olduğunu farketmiştim saçma yerlere gitme olayı olmasa da yüksek DPI'dayken kendi kendine titriyor bazen, bu Windows sorunu mu yoksa farede mi sorun var bilmiyorum ama onun dışında bir sorun görmedim.

Hocam bende şu sorun var: İmleç bazen titriyor ve fare oynamadığı halde (ben o kadar götürmediğim halde) çok saçma yerelere gidiyor (fare hızı çok yüksek değil benim alışkın olduğum seviye). KMSpico adlı Windows etkinleştirme programı kullanmıştı bilgisayarcı ve virüs olduğunu öğrenince tamamen kaldırdım. Fakat her zaman (format atılıncaya kadar) PC'de iz bırakıyormuş. Farenin pek doğru çalıştığını düşünmüyorum, çok fazla düştü. Sizce sorun virüs, fare veya yazılımsal mıdır?
KmsPico sıkıtılı bir program temiz formatla düzelir bence.

Merhaba,

4 Ekim 2021 tarihinde yayınlanan ilk sürüm ile birlikte geçtiğim Windows 11'i severek kullanmaktaydım. Ancak son çıkan güncellemelerle birlikte sistemde hantallaşma, bazı işlevlerin sorun çıkarmaya başlaması, ciddi eksiklikler, artış eğilimindeki buglar derken her ne kadar arayüzden çok memnun olsam da artık stabilitenin adresi Windows 10'a ne yazık ki dönüyorum. Özellikle yayınlanan son güncelleme ile (22000.469) sistem çok rezil bir hale geldi. Sizde durumlar nasıl?

Ben gayet akıcı kullanıyorum Windows 11'i güncellemeden sonra bir sorun olmadı ben de

Ben memnunum bir hata ile henüz karşılaşmadım ama... O görev çubuğuna sürükle bırak özlelliğini kaladıran deha kimse ona selamlarımı söylüyorum.

Merhaba,

4 Ekim 2021 tarihinde yayınlanan ilk sürüm ile birlikte geçtiğim Windows 11'i severek kullanmaktaydım. Ancak son çıkan güncellemelerle birlikte sistemde hantallaşma, bazı işlevlerin sorun çıkarmaya başlaması, ciddi eksiklikler, artış eğilimindeki buglar derken her ne kadar arayüzden çok memnun olsam da artık stabilitenin adresi Windows 10'a ne yazık ki dönüyorum. Özellikle yayınlanan son güncelleme ile (22000.469) sistem çok rezil bir hale geldi. Sizde durumlar nasıl?

Bende ilk başta çok sorun yaşamıştım ancak şu an gayet hızlı ve sorunsuz. Tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı