Windows 11'in hangi versiyonu alınmalı?

dogukan12345

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Yeni PC aldım. Windows 10 deneme sürümü var. Windows 11'e geçmek istiyorum, hangi versiyonunu almak daha mantıklı ve key olarak satılıyormuş. Güvenilir bir site var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
En az 16gb ram ve yeni nesil işlemci ve ekran kartin varsa Pro da geçilebilir ama Home daha iyi olabilir.

Buradan alabilirsin.

DİP NOT OKU! Alırken bu tiki kaldırmayı unutma 90TL girsin istemezsin. :)

Dosya Ekleri

• 1720211955222.png
    1720211955222.png
    6,4 KB · Görüntüleme: 65
Versiyon Windows 11 Pro yapın, keyide araştırarak ücretsiz yapabilirsiniz isterseniz para ile almak isterseniz siz bilirsiniz.

32gb ram var ryzen 5 7500f ve 4070 süper var sence proya geçmeli miyim ne fark var acaba?
Windows 11 Pro adından da anlaşılacağı gibi, Windows 11'in daha gelişmiş ve profesyoneller için olan sürümüdür. İşletmeler için tasarlanan Windows'un daha gelişmiş versiyonudur. Windows 11 Home ise tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan Windows 11'in standart bir sürümüdür.

Yaklaşık 2 yıldır Windows 11 Home Edition kullanıyorum. Hiçbir eksikliğini hissetmedim. Key konusunda ise Vatan gibi mağazalardan almanı öneririm. Siteler ne kadar güvenilir olursa olsun sıkıntı çıkabiliyor.

Buradan alabilirsin.

DİP NOT OKU! Alırken bu tiki kaldırmayı unutma 90TL girsin istemezsin. :)
Teşekkür ederim deneme sürümüne bu nasıl kuruluyor acaba hiçbir bilgim yok bu konuyla kısaysa anlatırsanız sevinirim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı