Windows 11'in mobil cihazlar için yayınlanma ihtimali

Bahadır.

Kilopat
Katılım
19 Aralık 2014
Mesajlar
83
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
-_-
Bir yandan telefonlarda ve tabletlerde ARM işlemcilerin yaygınlaşması, bir yandan Microsoft'un (Windows 365 ve Xcloud ile) bulut sektörüne hizmet vermesi, bir yandan Windows 11'in Android uygulamalarını çalıştırabilecek olması, bir yandan da Windows 11'in bilgisayarlara göre büyütülmüş ve hafiften Android'i andıran tasarımı bana bu ihtimali sorgulatıyor nedense. Kaldı ki destekleyen Surface tabletlere Windows 11'le birlikte birçok yenilik geldi.

Muhtemelen Windows 11, 1-2 yıl sonra yaygınlaştığında Lumia markasını tekrar duymaya başlayacağız ve, eğer yapabilirlerse, Microsoft telefon gibi mobil cihazlarda ekosistem ve uygulama sorununu da kökünden çözmüş olacak.

Benim komplo teorim bu şekilde. Peki siz nasıl düşünüyorsunuz? Microsoft tekrar mobil pazarına girecek mi sizce?
 
Zannetmem. Yeni bir Lumia çıkması mümkün olabilir ama Windows 11'in destekleyeceği şekilde hazırlanacaktır. Yani bugün Windows 11'i çalıştıramayan bir PC bence gelecekte de çalıştıramaz. Windows 11 Mobile eğer yapılırsa apayrı bir işletim sistemi olacaktır ve sonraki nesil Lumia'lar onun için entegre edilecektir. Yani bir Lumia 950'ye de Windows 11 güncellemesi gelmeyecek bence.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı