Windows 12 çıkar mı?

Windows her ne kadar güzel olmasa da Linux için hiçbir destek verilmiyor ve Linux'un acilen şu terminal kod olayından kurtulması lazım. Terminal olduğundan Linux'a geçmek istemiyorum.
Windows güzel değil mi? Siz hangi evrende yaşıyorsunuz merak ettim doğrusu. Windows hem çok stabil ve hemen hemen birçok program windows için çıkıyor. Linux un sunduğu şey özgürlük windows un sunduğu şey kolay kullanım ve iyi performans.

2024'de çıkması imkansız 2026 en erken tarih yeni windows için bence.

Linux günlük kullanım için çöpün ötesinde şahsen o yüzden kullanılmıyor Windows sade ve kullanışlı dünyada bilgisayarı kullanan kişiler zaten günlük kullanım için kullandığı için Windows bayağı büyüdü Linux'a bundan sonra kimse geçmez.
Hocam Linux'u sadece fanboyları, az çok bir şey bilenler ve ne olduğunu anlamayanlar kullanır.

Windows güzel değil mi? Siz hangi evrende yaşıyorsunuz merak ettim doğrusu. Windows hem çok stabil ve hemen hemen birçok program Windows için çıkıyor. Linux'un sunduğu şey özgürlük Windows'un sunduğu şey kolay kullanım ve iyi performans.

Windows'u ve Linux'u karşılaştırmak çok boş bir karşılaştırma olur 2'si farklı amaçlar için kullanılan sistemler Linux'un terminal olayı biterse bende Linux'a geçerim veya Dual boot yaparım Linux'u günlük kullanım Windows'u oyun diyerek ayırırım.

İmkanı yok 2024'te çıkmasına. 7 yıl çalıştıkları Windows 11 bile leş gibi çıktı bir ton optimizasyon problemi ile. En az 10 yıla ihtiyaçları var. O süredede aynı anda Windows 11'i geliştirmeleri lazım yoksa ellerinde kalacak.

Linux günlük kullanım için çöpün ötesinde şahsen o yüzden kullanılmıyor
Güldürdün helal et. Hayatın boyunca hiç Android kullandın mı?

Konuya cevaben, 12 çıkar, NT kullanırlar ama düzeltmeye çalışırlar. Bazı araçları değiştirip yenilemeye çalışıyorlar. MEsela UWP uygulamaları explorer.exeyi kullanıyorlardı onun için alternatif bir program yazılacaktı.
Koskoca NT kernelini tek gecede çöpe atarsan dünyanın yarısı hüngür hüngür ağlar. Sırf NT içinde çalışan binbir tane program var.
NT geriye yönelik uyumluluk için bıraktığı çöpler yüzünden yavaş. İçinde çok fazla gerekli gereksiz hizmet var. Enterprise tarafı zaten işe uygunsa hem masraftan kısmak için hem de daha fazla güç için Linux kullanıyor ama Linux'da 3dsMax çalışmak istersen hiç bir şey yapamazsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı