Windows 9 meselesi Wİndows 95 ile alakalı bir sebepten geliyor.Hangi Windows ve hangi yıl belli değil. Windows 12 yerine Windows 13 olabilir, çünkü Windows 8 varken Windows 9 yerine Windows 10 geldi. Ve yaklaşık 8-9 yıl falan sürebilir yeni bir tane gelmesi için.
Linux günlük kullanımda 5'e katlar Windows'u. Senelerdir külüstür NT kullanıyor. Ayrıca güzel güzel verilerinizi de hoplatıyor. Kapalı kaynak, ne yaptığını bilemezsin. Tam bir bloat, gereksiz bir sürü şeyler geliyor. Sürekli Linux'a geçen insanlar oluyor, Linux'da hala gelişiyor. Hiç haberiniz yok sanırım.Linux günlük kullanım için çöpün ötesinde şahsen o yüzden kullanılmıyor Windows sade ve kullanışlı dünyada bilgisayarı kullanan kişiler zaten günlük kullanım için kullandığı için Windows bayağı büyüdü Linux'a bundan sonra kimse geçmez.
Gayet de karşılaştırılır ama Linux vs Windows saçma bir tartışma, aynı Korsan mı orijinal mi gibi. Linux'da terminal'e ellemeden de kullanabilirsiniz. Son kullanıcı distroları kullanarak terminal'e elinizi sürmezsiniz. Linux size büyük bir dünya veriyor. Ayrıca her oyun olmasada gayet de güzel Linux'da oyun oynanabiliyor.Windows'u ve Linux'u karşılaştırmak çok boş bir karşılaştırma olur 2'si farklı amaçlar için kullanılan sistemler Linux'un terminal olayı biterse bende Linux'a geçerim veya Dual boot yaparım Linux'u günlük kullanım Windows'u oyun diyerek ayırırım.
Bir not, ileriki kernel sürümlerini kullanan dağıtımlarda (Fedora gibi) Wine performansı Windows ile yarışıyor.Ayrıca her oyun olmasada gayet de güzel Linux'da oyun oynanabiliyor.
Çıkacaksa bile 2024 imkansız. Daha yeni yeni oturuyor Windows 11.2024 yılında çıkması planlanıyor. Hâlâ eski NT kerneli mi kullanırlar, yoksa yeni Kernel yazarlar ya da Linux'a mı geçerler?
Amirim ben Mac sistemine geçeceklerine dair iddialar görmüştüm, sık sık update şeklinde.Çıkacaksa bile 2024 imkansız. Daha yeni yeni oturuyor Windows 11.
Windows 10 2015'te çıktı Windows 11 2021'de. Arada 6 sene varMinimum 3 sene Windows 11 kullanılır.
Evet olabilir. Uptade isimleri ile güzel de olur. Çünkü 7, 8, 8.1, 10, 11... diye gidecek yoksaAmirim ben Mac sistemine geçeceklerine dair iddialar görmüştüm, sık sık update şeklinde.
Evet olabilir. Uptade isimleri ile güzel de olur. Çünkü 7, 8, 8.1, 10, 11... diye gidecek yoksa![]()
Linux geçeceklerini sanmam.2024 yılında çıkması planlanıyor. Hâlâ eski NT kerneli mi kullanırlar, yoksa yeni Kernel yazarlar ya da Linux'a mı geçerler?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.