Windows 1803 Güncellemesi Sonrası Laptopta Düşük Performans

Aynen hocam, yükseltme şeklinde değil de sıfırdan tek seferde.
O konuda pek bilgim yok :( cahilliğimin kusuruna bakmayın. Nasıl yapacağımı anlatır mısınız rica etsem?
Dizüstü bilgisayar ekranları 60 hertz olduğu için 60'tan yukarı çıksa bile fark olmuyor. O yüzden demiştim. CS GO ben de oynuyorum. Ayarlardan dizüstü enerji tasarrufunu etkin yapınca otomatik olarak en yüksek FPS'yi 60'a kitliyor. 120 FPS ile 60 FPS arasında ise 60 hertz ekranda en ufak fark yok. Aksine cihaz gereksiz yere ekran kartını tam güç kullanıyor.
Hocam input lag istemiyorum o yüzden fpd önemli. 60 Hz olsa bile kırılma olmasına rağmen input lag olur her seviyede. FPS arttıkça azalır. Çözünürlük gibi düşün

O konuda pek bilgim yok :( cahilliğimin kusuruna bakmayın. Nasıl yapacağımı anlatır mısınız rica etsem?

Hocam input lag istemiyorum o yüzden fpd önemli. 60 Hz olsa bile kırılma olmasına rağmen input lag olur her seviyede. FPS arttıkça azalır. Çözünürlük gibi düşün
VSYNC kapatıp 60 FPS'ye kitlersen input lag olmuyor. CS GO ve LOL'de bu mümkün. Temiz kurulum ile güncel sürücüyü kurup oyun modunu kapattınız mı?

Sizin bilgisayarınızın lisansı sıfırdan kurulumda uçar mı bilmiyorum, onun için bir şey diyemeyeceğim. Bu konuyla ilgili ayrı bir konu açmanız lazım.
Format attım. Lisans duruyor. İnşallah düzelir sorun :) OEM key almıştım zaten anakart gömülü
Format attım. Lisans duruyor. İnşallah düzelir sorun :) OEM key almıştım zaten anakart gömülü
Formata rağmen sorunum çözülmedi. hala düşük fps alıyorum. ne yapmam gerek? Lütfen yardımcı olun

Son düzenleme:

Formata rağmen sorunum çözülmedi. hala düşük fps alıyorum. ne yapmam gerek? Lütfen yardımcı olun
Bunu yaptınız mı?
Masaüstü sağ tıklayıp 3D ayarlarının yönetilmesi kısmından tercih edilen grafik işlemciyi Nvidia olarak seç. Daha sonra başlat-->ayarlar-->oyun kısmına gelip oyun çubuğunu kapalı yapıp altındaki kutucukları kapat.

Bunu yaptınız mı?
Masaüstü sağ tıklayıp 3D ayarlarının yönetilmesi kısmından tercih edilen grafik işlemciyi Nvidia olarak seç. Daha sonra başlat-->ayarlar-->oyun kısmına gelip oyun çubuğunu kapalı yapıp altındaki kutucukları kapat.
Hepsini yaptım fakat sorun halen düzelmedi. 1709 Sürümüne dönmeyi planlıyorum. Mantıklı mıdır?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı