Windows 1803'ten 1903'e geçmek mantıklı mı?

Mantıklı lakin şöyle bir durum var.
1803 Sürümünden 1903 sürümüne geçen arkadaşlarda bazen ters olaylar olabiliyor.
Siyah ekran hataları driver uyumsuzluğu ya da bilgisayarın eskisine göre daha az performans sergilemesi.
Eğer geçecekseniz geçin.
Unutmayın Güncel her zaman Güzel olmayabilir.

Her zaman güncel sürüm iyi olacak diye bir kaide yok sorunlarla dolu bir sürüm şuan da 1903 sürümü. Ben kullandım denedim güncel iyidir kafasıyla ama internet hızım yavaşladı ping değerlerim yükseldi arka planda telemetri göndermesi de cabası. Hiç düşünme geçmeyi falan bende 1803 Home sürümüne düşürdüm sistemi şuan aynı sistem olmasına rağmen internetim hem hızlı hem de ping değerlerim normal derecelerde ayrıca genel sistem performansım da çok çok iyi. 1903 sürümünde yarı yarıya düşmüştü performans. Şuan çok iyi oldu gittiği yere kadar kullanıcam 1803 sürümünü. Daha çok güncelleme yemesi lazım 1903 sürümünün.

Her sürüm değişikliğinde format atıp sıfır kurulum yapacaksak güncellemenin mantığı ne ? 1803'ten 1903'e geçmek, windows 8'den windows 10'a geçmek gibi oluyor o zaman. Microsoft cidden şirazeyi kaybetti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı