Çözüldü Windows 1903 RTM ISO Yükseltme Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

sametcicekkk

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar, Recep Beyin paylaştığı linkten 1903 ISO'sunu indirip kurmayı denediğimde böyle bir hata alıyorum. Windows versiyonum Single Language Pack. Aklıma ilk bundan kaynaklı bir hata olabilir gibi geldi ama yine de size de sormak istedim. Bu ISO'yu kullanıp sıkıntısız kurulum yapan arkadaşlarda var. Sizce ISO'da mı sıkıntı var yoksa benim Windows sistemim mi uyumlu değil?

Dosya Ekleri

• Ek Açıklama 2019-04-19 235243.jpg
    Ek Açıklama 2019-04-19 235243.jpg
    32,5 KB · Görüntüleme: 202
Çözüm
ISO içeriğini Masaüstünde bir klasör açıp oradan yüklemeyi başlatırsanız sorunsuz yüklenecektir. Tabi artık 1909 çıktığına göre onu yükleyebilirsiniz.

Melih Bey Microsoft indirme toolundan win10 pro sürümünü indiremiyorum. Başka bir konuda yazınız vardı yöntemi var mıdır bunun
Evet var. Altta verdiğim siteden istediğiniz sürümü indirebilirsiniz. Girdiğinizde ne demek istediğimi anlarsınız zaten. Site Microsoft sunucuları üzerinden indiriyor dosyaları tamamen güvenli.

Evet var. Altta verdiğim siteden istediğiniz sürümü indirebilirsiniz. Girdiğinizde ne demek istediğimi anlarsınız zaten. Site Microsoft sunucuları üzerinden indiriyor dosyaları tamamen güvenli.

Melih Bey burada da Windows finale giriyorum, win10 1809 redstone5 seçince sadece win10 ve win10 china çıkıyor.

Verdiğiniz linkten indiripte denedim. Yine aynı sorunla karşılaşıyorum. Zaten Microsoft MSDN üzerinden paylaşılan ISO dosyasını kaldırmış. Microsoft ISO'nun yayılmasını istemiyor sanırım ve kurulum dosyalarını engellemeye başlamış gibi görünüyor.

Verdiğiniz linkten indiripte denedim. Yine aynı sorunla karşılaşıyorum. Zaten Microsoft MSDN üzerinden paylaşılan ISO dosyasını kaldırmış. Microsoft ISO'nun yayılmasını istemiyor sanırım ve kurulum dosyalarını engellemeye başlamış gibi görünüyor.

Bir de bunu deneyeyim bakalım. Ama benim sürümüm Single Language Pack. Burda ki İngilizce sürümü. Herhangi bir problem olur mu sizce?
Oradaki ingilizce ISO dosyasını indir sonra Consumer (En to —) yazan klasöre gir ctrl+f tuşuna bas ve tr yaz 6 tane sonuç çıkacak altlı üstlü. Kaç bit Windows yüklüyorsan o SVF dosyasını indir. Sonra ISO dosyası ile SVF dosyasını aynı klasör içine at.
SFF Extractor yazılımını verdiğim linkten indir onuda aynı klasöre at yazılımı aç ingilizce iso dosyasını seç extract butonuna tıkla. Türkçe ISO dosyası klasör içine çıkacaktır. İçinde Home Single Language’de var ISO’nun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı