Bir yerde format atılıp tekrar sıfırdan kurmanın daha faydalı olduğunu duymuştum, doğruluğu nedir sizce?Format atmadan kurulum yapmak istiyorsan resmi çıkışını yapıp güncelleme gelmesini beklemen lazım. Resim çıkış tarihi ise nisan.
Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum
Windows 10 Sürüm 22H2 resmi Microsoft Türkçe ISO dosyasını buradan indirebilirsiniz. Format atmak yerine dosyalarınızı kaybetmeden sadece son sürüme yükseltmek istiyorsanız Microsoft'un bu aracını indirip çalıştırmanız yeterli. İndirin: Windows 10 Sürüm 22H2 64 Bit Türkçe | Resmi Microsoft ISO...www.technopat.net
Yeni bir sürüm çıktığında bende yedeklerimi alıp sıfırdan kurulum yapıyorum ama bunu sıfırdan kurulum daha iyi güncelleme yapılmaz vs. gibi düşündüğümden değil tamamen canım öyle istediğinden yapıyorum. Aralarında herhangi bir performans farkı oluyor mu bilmiyorum.Bir yerde format atılıp tekrar sıfırdan kurmanın daha faydalı olduğunu duymuştum, doğruluğu nedir sizce?
Yedekleri alıp sıfırdan kurma nasıl oluyor?Yeni bir sürüm çıktığında bende yedeklerimi alıp sıfırdan kurulum yapıyorum ama bunu sıfırdan kurulum daha iyi güncelleme yapılmaz vs. gibi düşündüğümden değil tamamen canım öyle istediğinden yapıyorum. Aralarında herhangi bir performans farkı oluyor mu bilmiyorum.
Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum
Windows 10 Sürüm 22H2 resmi Microsoft Türkçe ISO dosyasını buradan indirebilirsiniz. Format atmak yerine dosyalarınızı kaybetmeden sadece son sürüme yükseltmek istiyorsanız Microsoft'un bu aracını indirip çalıştırmanız yeterli. İndirin: Windows 10 Sürüm 22H2 64 Bit Türkçe | Resmi Microsoft ISO...www.technopat.net
“Kendinle çelişiyorsun” bence biraz yanlış oldu. İkisinin farklı şeyler olup olmadığını bilmiyorum belki de? Öğrenmek istediğim “yeni sürümle yükseltme yaparken baştan temiz kurulum nasıl yaparım ya da yapmalı mıyım” idi çünkü bu konuda bilgisizim.Kendinle çelişiyorsun. Temiz kurulum farklı şey, yükseltme farklı şey.
2004 için de yeni bir rehber yaptım, yakında yayında olacak.
- Temiz kurulum yapacaksan rehber: UEFI Windows 10 Kurulum Rehberi - Technopat
- Yükseltme rehberi: Windows 10 Yükseltme Rehberi - Technopat
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.