Çözüldü Windows 2004 sürümü Temiz Kurulum

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

nerissa34

Hectopat
Merhabalar, Windows 2004 sürümü geldiğinde temiz kurulum yapmak istiyorum ancak nasıl yapılacağını bilmiyorum. Format atmadan, dosyalarımı koruyarak Windows’a temiz kurulum yapmamız mümkün mü bir şekilde?

Çözüm
Kurulum esnasında tam olarak burada karar verebilirsiniz:

1582900361798.png

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Format atmadan kurulum yapmak istiyorsan resmi çıkışını yapıp güncelleme gelmesini beklemen lazım. Resim çıkış tarihi ise nisan.
Bir yerde format atılıp tekrar sıfırdan kurmanın daha faydalı olduğunu duymuştum, doğruluğu nedir sizce?

“Format atmadan temiz kurulum nasıl yapılır” ı sormuştum.

Bir yerde format atılıp tekrar sıfırdan kurmanın daha faydalı olduğunu duymuştum, doğruluğu nedir sizce?
Yeni bir sürüm çıktığında bende yedeklerimi alıp sıfırdan kurulum yapıyorum ama bunu sıfırdan kurulum daha iyi güncelleme yapılmaz vs. gibi düşündüğümden değil tamamen canım öyle istediğinden yapıyorum. Aralarında herhangi bir performans farkı oluyor mu bilmiyorum.

Yeni bir sürüm çıktığında bende yedeklerimi alıp sıfırdan kurulum yapıyorum ama bunu sıfırdan kurulum daha iyi güncelleme yapılmaz vs. gibi düşündüğümden değil tamamen canım öyle istediğinden yapıyorum. Aralarında herhangi bir performans farkı oluyor mu bilmiyorum.
Yedekleri alıp sıfırdan kurma nasıl oluyor?

Format atacağın diskte veya bölümde herhangi bir bilgin varsa onları yedek olan diskine veya bölümüne taşıyorsun. Sıfırdan kurulum kısmı ise;

Arkadaş burada gerekli rehber videolarını paylaşmış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendinle çelişiyorsun. Temiz kurulum farklı şey, yükseltme farklı şey.
2004 için de yeni bir rehber yaptım, yakında yayında olacak.
“Kendinle çelişiyorsun” bence biraz yanlış oldu. İkisinin farklı şeyler olup olmadığını bilmiyorum belki de? Öğrenmek istediğim “yeni sürümle yükseltme yaparken baştan temiz kurulum nasıl yaparım ya da yapmalı mıyım” idi çünkü bu konuda bilgisizim.
Bilgi için teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı