Windows 64 Bit 4 GB RAM'in 3 GB'ını kullanıyor

froxy00

Femtopat
Daha fazla  
Windows 10 64 Bit kullanıyorum 4 GB RAM'ın 3GB'ını kullanıyor ben 32 Bit'ten PC rahatlasın diye geçmiştim daha beter oldu ne yapmalıyım? RAM'ın tamamını nasıl kullanacağım?

Windows 10 aşırı RAM tüketir eğer Windows 10 kullanıyorsan 4 GB RAM yetersiz kalacaktır RAM arttırmayı dene 8 GB falan çıkar.

Ekran kartım harici 9500GT BIOS'ta herhangi bir ayarda yok.

Bilgisayar şu an gayet hızlı ve akıcı sorunum RAM'ın tamamını kullanmaması.

Zaten Windows 10 32 Bit 3 GB RAM kullandırtıyor. Nasıl daha beter oldu? Konumuza dönersek normal değil 64 Bit olduğunda 4 GB'ın tamamının kullanılabilir olması gerekli. 3 GB RAM kullanılabilir mi diyor?

Zaten Windows 10 32 Bit 3 GB RAM kullandırtıyor. Nasıl daha beter oldu? Konumuza dönersek normal değil 64 Bit olduğunda 4 GB'ın tamamının kullanılabilir olması gerekli. 3 GB RAM kullanılabilir mi diyor?
windows 7 32bit yavaştı oyüzden daha beter oldu dedim çünkü windows 10 daha ağır bir sistem. konumuza gelirsek

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    453,6 KB · Görüntüleme: 53
Windows 7 32 Bit yavaştı o yüzden daha beter oldu dedim çünkü Windows 10 daha ağır bir sistem. Konumuza gelirsek.

Windows 10 32 Bit kullanıyorsunuz sandım. Windows 8.1 Home 64 Bit kullanın hem daha az RAM kullanır. Daha az RAM derken kullanılabilir RAM'den bahsetmiyorum. Windows 10 en fazla RAM tüketen işletim sistemidir.
Windows 7 32 Bit yavaştı o yüzden daha beter oldu dedim çünkü Windows 10 daha ağır bir sistem. Konumuza gelirsek.

Ekran kartınız ile 1.5 GB RAM paylaşıyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı