Windows 7 0xc0000001E hatası

Ulaşabileceğiniz en iyi yer Steam şu an. İmzamda profilim mevcut. Ancak size önerim önce dediklerimi yapmanız, olmaz ise format atmanız. Yine düzelmezse bana ulaşın. Sormak istediğiniz bir şey varsa Steam'den istek atabilirsiniz.

Ulaşabileceğiniz en iyi yer Steam şu an. İmzamda profilim mevcut. Ancak size önerim önce dediklerimi yapmanız, olmaz ise format atmanız. Yine düzelmezse bana ulaşın. Sormak istediğiniz bir şey varsa Steam'den istek atabilirsiniz.
ben en iyisi direk windows 10 sistem kurucam hangi sürümünü kurmalıyım windowsun pro vardı pro da çok gereksiz şeyler yüklüyor sistemi yormaması lazım öneriniz nedir b

Önerim Windows 10 Pro elbette. Technopat'ın optimizasyon rehberleri ile hızlandırırsınız.
sistem windows un pro kurulmasına müsait mi peki ? kasma sorunu olmasın ?
sizi arkadaş olarak ekleyemiyorum beni ekler misin fatih.dmrg16

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı