Windows 7 32 Bit yüksek bellek kullanımı

GTX 1050

Picopat
Daha fazla  
1 GB RAM'im ile Windows 7 Ultimate 32 Bit kullanıyorum. Bellek kullanımı çok yüksek. Sadece Google'u açtığımda neredeyse hepsini kullanıyor.

Boşta:

1622186772279.png

Zoom'da derste iken kullanılabilir RAM 25 MB'ye düşüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Internet tarayıcıları, özellikle Google Chrome vb tarayıcılar aşırı RAM ve işlemci kullanımıyla bilinen uygulamalardan. Görünüm özelliklerinizi resimden anladığım kadarıyla, performans için klasik görünüme aldığınız anlaşılıyor. Ancak tarayıcılar açıldığında veya Zoom vb uygulamalar RAM ve işlemci kullanımı gayet doğal. Düşük RAM ve işlemci kullanmayanına daha rastlamadım hiç. Hangi sistemi kurarsanız kurun, 1GB RAM ile alacağınız performans ve kullanım değerleri hiçbir zaman değişmeyecek. Özellikle bu bahsi geçen uygulamalarla. Zoom, Discord, WhatsApp vb Windows plarformunda çalışan benzer uygulamaların temel dosya yapılarında, Chrome dosyalarını kullanmaktalar ve üzerinden geliştirme yapılıyorda. Windows starter, embedded vb sınırlı olan sistemlerde, uygulama çalıştırma sorunları ile karşılaşabilirsiniz. Benim naciz önerim Bing ile Windows 8.1 32 Bit işletim sistemini kurarak Windows 7'ye göre daha etkili ve uyumlu şekilde, kullanabileceğiniz yeni nesil en azından, bir sistem olacağı kanaatindeyim.
RAM ve işlemci kullanımı düşük olan internet tarayıcıları da denenebilir elbette Slimjet gibi uygulamalar. Kaynak: Free web browser download. Download the fastest internet browser for free.
Bing ile Windows 8.1 32 Bit işletim sistemini internetden edinebilirsiniz ayrıca. Memnun kalacağınızı düşünüyorum oldukça stabil ve hızlı bir sistem. Çevreme genellikle düşük donanımlı cihazlarda kurarım genellikle. Ya da, Linux Mint Xfce masaüstü arayüze sahip işletim sistemlerini kullanırım büyük oranda da, performanslı şekilde çalıştıştığını düşünüyorum. Linux işletim sistemleride bu kapsamda, değerlendirilebilir. Özellikle eski ve düşük donanımlı cihazlarda. Ram kullanımı 300 ila 500 mb oranların bir değere sahip ki, mozilla firefox tarayıcılar bu sistemler de daha cimri bir sistem kullanımıyla, windows'a göre, daha atak ve minimal çalışmaktalar.
Linux Mint kaynak 32 Bit: Linux Mint 18 "Sarah" - Xfce (32-bit) - Linux Mint
Saygılarımla.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı