Windows 7 64 bit Ati Control Center nereden indirilir?

Arda Deniz22

Hectopat
Katılım
4 Temmuz 2016
Mesajlar
7
Arkadaşlar konuda yazdıgım gibi bana Atı bakın AMD degil. Atı olması gerekiyor ATI Catayst Control Panal.
Gerekiyor bunun download linki falan verebilir misiniz?
Lütfen yardım edin Allah rızası için.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Advanced System Care'nin Driver Booster 3 adında bir yazılımı var ordan bütün sürücüleri bulup indiriyor üstelik ücretsiz.
 
Advanced System Care'nin Driver Booster 3 adında bir yazılımı var ordan bütün sürücüleri bulup indiriyor üstelik ücretsiz.
O programı tavsiye etmiyorum. Driver Booster ile eski bilgisayarımda driver'ları güncellemek istediğimde ekran kartıma muhtemelen yanlış driver yükledi, önce sadece mavi çubuklar gözüküyordu, sonra bayağı kez yeniden başlattıktan sonra mavi ekran yiyerek sürekli restart attırmaya başladı. Zar zor başlangıç onarmadan sistem geri yüklemek zorunda kaldım, çözdüm mü çözdüm sonuçta ama boşa iş çıkarmış oldum. Kısacası önermiyorum o programı.
 
Bende hiç bir sorun çıkartmadı. Belki de sorun sizin bilgisayarınızdaydı ya da ben daha önceden ATI catalyst center indirdiğim için bir sorun çıkartmadı. Her neyse olabilir böyle şeyler.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı