Windows 7 64 bit driver sorunu

Asmonyus

Hectopat
Katılım
6 Temmuz 2016
Mesajlar
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Toshiba Satellite L50-c- 1wk laptop aldım. Üzerinde windows 10 kuruluydu fakat ben uzun zaman önce Windows 7 ultimate satın almıştım. Laptop'un recovery yedeğini alarak windows 7 kurdum fakat Toshiba'nın kendi sitesinde windows 7 64 bit driver'i 2 tane başka driver yok. Ben Windows 7 kullanmak istiyorum ne yapabilirim? Sitede driver yok.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sayın moderatör beni yanlış anladınız. Benim kurulum yapmakla ilgili bir sorunum yok. Ben Toshiba'nin kendi sitesinde neden Windows 7 64 bit driver yok onu soruyorum. Siz Windows 10 geçin diyorsunuz. Bilgisayarda zaten Windows 10 kurulu. Microsoft'un Windows 7 desteğini kestiğini biliyorum. Hemen onu söylemeyin bana mantıklı gelmiyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni sistemler yeni işletim sistemlerine uygun olarak dizayn edilmiştir. Bu yüzden Toshiba web sitesinde Windows 7 için sürücülerini eklememişlerdir. Destek verilmeyen bir sisteme biz de destek vermemekteyiz.

İlla kullanacaksan Windows 7 belirtildiği gibi donanım kimlikleri ile bulun.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı