Windows 7 9. Nesil Intel işlemci uyumu

Trojan hikaye. Her internet dolaştığın sitelerde bile sakatlık olabilir. Yine söyleyim Windows 10 kur. Güncel ve daha iyi güvenlik elde edersin.
İnternet hiçbir zaman güvenli olmamıştır, hiçbir zaman da olmayacak. Bu mantıkla gidersek bilgisayar kullanmamamız lazım Herkes hayatta bir kazık yemiştir @Recep Baltaş 'ın deyişiyle.

Trojan hikaye. Her internet dolaştığın sitelerde bile sakatlık olabilir. Yine söyleyim Windows 10 kur. Güncel ve daha iyi güvenlik elde edersin.
Adam belli ki Windows 7 kullanmayı sevdiği için güncel sistemde de kullanmak istiyor. Siz ise her seferinde "Windows 10'a geç" diyorsunuz, bu yaptığınız saçmalıktan başka bir şey değil. Adam Windows 10'dan nefret ediyor belki, neden Windows 10'a geç diyorsunuz?
Eğer adam Windows 10'dan nefret edip Windows 7 kullanmak istiyor fakat Windows 7'de sorunlar yaşadığı için konu açıyorsa lütfen hemen "Windows 10'a geç" diye cevap yapıştırmayın. Biraz araştırıp sorununu çözüme kavuşturmaya çalışın. Windows 10'a geçmek bir çözüm değildir çünkü Windows 7'deki sorunu çözmek için yardımcı olmayıp direk Windows 10 kurun diyorsunuz ve buna da çözüm diyorsunuz.

Güvenlik yazılımı ölmüş olan Windows'a geçer miydin? Geçmezdin değil mi güvenlik yazılımı yok ve tehlike fazla eğer bunu göze alıyorsan git kur senin tercihin. Çözüm demedim zaten iyi tercih olacağını söyledim.

Windows 7 kullanan birçok insan antivirüs bile kurmuyor bilgisayarına. Hatta desteğin henüz bitmediği zamanlarda bile antivirüs kurmuyorlardı, hala kurmuyorlar. Ayrıca birçok antivirüs yazılımı hala Windows 7 desteği sunuyor. Güncelleme konusuna gelince, Türkiye'de birçok insan bilgisayarlarını güncellemeler kapalı olarak kullanıyor. Hatta Windows 10'da bile güncellemeleri kapatmak için uğraşıyorlar ve hatta konu açıyorlar.
Bende bir güncelleme hastalığı olduğu için her yeni güncellemeyi hop diye yüklüyorum fakat kesinlikle güncelleme yapmayan insanlar var. Hatta Windows 10 kullanırken bir anda "Güvenlik güncellemeleri eksik" diye bir pencere açılıp yeni Windows 10 sürümüne yükseltmeye çalışınca "Zorla güncelleme yapıyor, Windows 10 pişmanlıktır!" diyorlar.
Ben Windows 10'u sevdiğim için kullanıyorum. Ayrıca güncel yazılımları da seviyorum, o yüzden kullanıyorum. Ancak herkes aynı değil maalesef. Windows 7'yi bırakmak istemeyen birçok insan var. O yüzden sorun yaşayanlara da Windows 10'a geç demeden önce bazı çözümler sunmak daha doğru.

Zaten güncelleme önemli bir mevzu değil, güncellemeler genellikle sistemi yıpratır.

Bu da kanıt olsun

Hocam ölü bir konuyu canlandıracağım sanırım. Ben intel 9. nesil işlemcimin olduğu bilgisayarıma Windows 7 kuramadım. Siz sorunsuz kurabildinizmi ?
Bende çok geç cevap vermiş olacağım için kusura bakma. Evet, başarıyla kurabildim.
bu linkten 300 serisi anakartlar için chipset ve USB driverlarını indirebilirsiniz. Yalnız 300 serisi diyorum da sanırım H370 chipseti biraz sıkıntılı, onun dışında sıkıntısız. Modlamayı ben yapmadım, yapan kişi win-raid forumunda @canonkong, teşekkürü ona edersiniz

Biraz alakasız olacak ama Windows 7 SP1'i şu an da sizde yüklü olduğu sürümün ISO sunu rica edebilir miyim
Buradan link verirsem korsana teşvik uyarısı yiyebilirim O yüzden size şuan ISO veremem ama Windows 7 Ağustos 2018 yazarsanız sonuçlar karşınıza çıkacaktır, Heidoc'tan indirirseniz Microsoft'un sitesinden indirmiş olursunuz

Hocam bende H310M anakart ve 9. nesil işlemci var. Windows 7 kuramıyorum. Driver değil benim sorunum
Windows 7 için korsana teşvik sayılmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…