Çözüldü Windows 7 Ağ Simgesi Bozuldu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

AlperenAydemir

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle selamünaleyküm, Yakın zamanda bilgisayarımı 8.1'den Windows 7 Home Premium'a geçirmiştim. Birkaç saat önce Wi-Fi simgesi (ağ simgesi) kayboldu ama tam öyle değil. Ağ simgesinin olduğu yerde bir simge var ama şeffaf ve sağ veya sol tıkladığımda hiçbir şey olmuyor. Denetim Masası'ndan ağ ayarlarından baktığımda ev internetine bağlı olarak gözüküyor ama Steam'e falan girdiğimde ağ bağlantısı olmadığını gösteriyor. Yardımınız için şimdiden teşekkürler.

Çözüm
CMD'yi açın. taskill /f /im explorer.exe Yazın. CMD'yi kapatmayın sonra explorer.exe yazın. Simge düzelir yüksek ihtimalle.
Tamam deneyim haber veririm.

Güncellenecek driver bulunmadı maalesef, driver Boost'la denedim aygıt hataları varmış ama şu an Pro satın alamam başka ücretsiz bir uygulama önerir misiniz?

O tür programlar önermem. Cihazınızın modelini aratıp Wi-Fi driver diye Google'da aratabilirsiniz.

O tür programlar önermem. Cihazınızın modelini aratıp Wi-Fi driver diye Google'da aratabilirsiniz.

Teşekkürler denerim.

CMD'yi açın. taskill /f /im explorer.exe yazın. CMD'yi kapatmayın sonra explorer.exe yazın.

Deneyim, teşekkürler.

CMD'yi açın. taskill /f /im explorer.exe yazın. CMD'yi kapatmayın sonra explorer.exe yazın. Simge düzelir yüksek ihtimalle.

Böyle bir hata verdi. Bu daha önce Python ve pip de de olmuştu ama anlamadım fazla.

Dosya Ekleri

• 16780159164301214515994.jpg
    16780159164301214515994.jpg
    101,4 KB · Görüntüleme: 142
2 k kullanacaksınız hocam. taskill yazmışsınız. Onun yerine sistemi yeniden başlatabilirsiniz. Aynı işlemi yapmış olursunuz kısmen.

Tamam teşekkürler :D

taskkill yazacaksınız hocam. taskill yazmışsınız. Onun yerine sistemi yeniden başlatabilirsiniz. Aynı işlemi yapmış olursunuz kısmen.

Yok hocam ya simge hala böyle.

Dosya Ekleri

• 1678016145775260115210.jpg
    1678016145775260115210.jpg
    159,5 KB · Görüntüleme: 121
Hocam verdiğim kodu tekrar dener misiniz? Bir şey merak ettim. Görev çubuğu kaybolduktan sonra tekrardan explorer.exe yazın.

Tekrar deneyim, explorer.exe'yi tekrar başlattım zaten.

Hocam verdiğim kodu tekrar dener misiniz? Bir şey merak ettim. Görev çubuğu kaybolduktan sonra tekrardan explorer.exe yazın.

Tekrar denedim ama maalesef olmadı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı