Windows 7 AMD destekler mi?

Aguli

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ryzen 5 1600 3.20 ghz
sapphire nitro rx 580
gigabyte b450m s2h
corsair vengeace 2x8 16 gb ram
coolermaster 750w psu
Merhabalar. bilgisayarımı Windows 10'dan Windows 7'ye geçirmeyi düşünüyorum ama bilgisayarım AMD Ryzen destekler mi acaba?

Öyle bir hataya düşmeyin. Windows 7 ölü bir işletim sistemi. Sistemim iyi olsa Windows 10'a geçeceğim fakat Windows 8.1 kullanıyorum. Ne olursa olsun Windows 7'ye geçmeyin.

Öyle bir hataya düşmeyin. Windows 7 ölü bir işletim sistemi. Sistemim iyi olsa Windows 10'a geçeceğim fakat Windows 8.1 kullanıyorum. Ne olursa olsun Windows 7'ye geçmeyin.

Anladım teşekkür ederim.

Hocam o zaman Windows 8.1 kurun Windows 7 teması yükleyin konu olarak bugün açmıştım.
Ben bile çok severim dün Windows 7'den 8.1 geçtim.

8.1 yüklediğim zaman CS falan oynayamamıştım o yüzden pek düşünmüyorum ama deneyeceğim.

8.1 yüklediğim zaman CS falan oynayamamıştım o yüzden pek düşünmüyorum ama deneyeceğim.

Hocam ben gayet stabil oynuyorum sorununuz nedir?
Stabilite sorunları yaşarsınız ve dahası virüsler ile baş başa kalırsınız. En kötü Windows 8.1 öneririm fakat Athlon 200GE APU PC bile Windows 10 için yeterli.

Hocam neye dayanarak söylüyorsunuz en kötü diye bence Windows 7 benziyor RAM yeme vs aynı Windows 7 gibi.

Hayır maalesef desteklemiyor sadece 10 destekliyor kursanız bile desteklenmeyen cihaz diyecektir 10'a yükseltme isteyecektir.

Hocam sizce Windows 10 damı kalmalıyım yoksa 8.1'e mi geçmeliyim not: Bilgisayarım oyuncu bilgisayarı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı