Windows 7 başlangıç onarımı “onarılamıyor” hatası

DarkVide121

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba herkese arkadaşlar ben dün laptop la oyun oynuyordum gece de her zamanki gibi bilgisayarı kapattım. Sabah açtığımda başlangıç onarımı ekranı çıktı tamam dedim bekledim. Sonra “windows bu bilgisayarı otomatik olarak onaramıyor” yazıyor. Arkadaşlar yardım edin artık sabahtan berli 100'e yakın video izledim her şeyi denedim ama olmuyor hep aynı ekran hep aynı ekran.
Windows 7 starter kullanıyorum.
Bilgisayar yeni değil 10 yıla yakın.
2 hafta önce formatı atıldı Samsung marka.

image.jpg

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    426,1 KB · Görüntüleme: 74
Merhaba herkese arkadaşlar ben dün laptop la oyun oynuyordum gece de her zamanki gibi bilgisayarı kapattım. Sabah açtığımda başlangıç onarımı ekranı çıktı tamam dedim bekledim. Sonra “windows bu bilgisayarı otomatik olarak onaramıyor” yazıyor. Arkadaşlar yardım edin artık sabahtan berli 100'e yakın video izledim her şeyi denedim ama olmuyor hep aynı ekran hep aynı ekran.

Eki Görüntüle 1676333
Temiz format atmayı dene usb bellek aracılığıyla

Eki Görüntüle 1676333
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videodaki gibi komutları yaz sonra bilgisayarı tekrar kapat sonra aç ve açılmasını bekle otomatik onarıma tıkla tamamdir. Sorunun bu kadar çözümü basit :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı