Windows 7 desteği için başka yol var mı?

Jokersiz45

Centipat
Daha fazla  
Windows 7 desteği salı günü sona eriyor ama Google Chrome'de indirme olmuyor. Desteğini çekiyor yavaş yavaş. Windows 10 hiç güzel değil, geçmek istemiyorum, hiç kullanılışlı değil. Zorunda mıyız geçmeye? Güncellemeleri almak için başka yol yok mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun süre 7 kullanmış ardından 8.1 kullanmış biri olarak emin ol 8.1 Pro'da en az 7 kadar hafif bir işletim sistemi. Fotoğrafı bırakıyorum boştaki değerlere bakabilirsiniz. Windows 10 sevmiyorsanız eğer size 8.1 Pro tavsiye ediyorum şiddetle. 7 bitiyor diye üzülmeyin en az onun kadar performanslı bir işletim sistemi :)

Dosya Ekleri

• 79810528_2942591065791017_581883835709390848_n.jpg
    79810528_2942591065791017_581883835709390848_n.jpg
    81,9 KB · Görüntüleme: 47
Er ya da geç Windows 10'a geçmek zorunda kalacaksın. Alışamam edemem deme boşuna. Windows 7 devri kapandı artık, birkaç sene sonra da XP gibi iyice tarihe gömülecek.

Konu ne ile alakalıysa onunla ilgi talebinizi ileteceksiniz. Bir işe yarayacağı söylenemez.

Windows 7 desteği salı günü sona eriyor ama Google Chrome'de indirme olmuyor. Desteğini çekiyor yavaş yavaş. Windows 10 hiç güzel değil, geçmek istemiyorum, hiç kullanılışlı değil. Zorunda mıyız geçmeye? Güncellemeleri almak için başka yol yok mu?

Eğer lisanslı bir Windows 7 Pro ya da Enterprise kullanıcısıysanız Microsoft´tan genişletilmiş güvenlik güncelleştirmeleri satın alabilirsiniz. Microsoft´un sitesinde bu konu hakkında detaylı bilgiler var:

https://support.microsoft.com/tr-tr/help/4527878/faq-about-extended-security-updates-for-windows-7

Dostum, senin şimdi sistemin bizden çok iyi olduğu için çalışıyor
Uzun süre 7 kullanmış ardından 8.1 kullanmış biri olarak emin ol 8.1 Pro'da en az 7 kadar hafif bir işletim sistemi. Fotoğrafı bırakıyorum boştaki değerlere bakabilirsiniz. Windows 10 sevmiyorsanız eğer size 8.1 Pro tavsiye ediyorum şiddetle. 7 bitiyor diye üzülmeyin en az onun kadar performanslı bir işletim sistemi :)
Dostum, senin şimdi sistemin bizden çok iyi olduğu için çalışıyordur. Mesela benim 2 GB ram mevcut, senin kaç? @Günün Birinde

Şuan orta halli bir sistem fakat bu yaşadıklarımı bu sisteme yükseltmeden önce de tekrarlıyordum hocam. Mesela en basitinden e5400 işlemci ve r7 240 ekran kartımla, x4 860k ve gtx 750ti sistemle de Windows 7 ve 8.1 kullanmış biri olarak 8.1'e geçince gerçekten çok sevdim ve oyunlarda FPS kaybını geçtim daha fazla rahatladı gibi geldi. İlk sistemde 4gb ddr2 ram ikinci sistemde 8gb ddr3 ram kullanıyordum. Yani pek iyi bir sistem sayılmaz dediğim gibi 8.1 Pro bence alt orta üst her türlü sisteme gider düşüncesindeyim :) @clickclakbum

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı