Windows 7 desteklenme bitti ve nasıl format atarım?

Atabilirsin. Bu videodaki gibi, tek yapman gereken şey bilgisayarını kapatmak, flash belleğini bilgisayara takmak ve boot menüsü giriş tuşuna bilgisayar açılırken basmak.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Desteğin bitmesiyle formatın bir ilgisi yok sadece artık Windows 7ye yeni sürüm çıkmıyor belli bir süre sonra oyunlarda desteklemez muhtemelen yani şu anki XP gibi indirip kurabilirim çoğu program artık desteklemiyor tabii Windows 7'nin XP gibi olması için bayağı bir süre geçmesi lazım kullanan çok fazla kişi var hala.
 
Windows iso downloader ile indirip formatını usb ya da dvd ile at, ağustos 2018 yazan dvd ye sığmaz diğerleri inmiyor artık onu belirteyim. Sonra slui.exe yi sileceksin lisans uyarıları azalsın diye ya da ek üçüncü parti program ile etkinleştirme yapacaksın bitecek.
 

Desteğin bitmesiyle format atmanın bir alakası yok. Güncelleştirme gibi özelliklerden eksik kalırsınız.
 
@Doruk Ege10 Lisans sormaz ama etkinleştirmeniz gerekir. Windows lisans key'ini [CODE title="Lisans öğrenme kodu"]powershell "(Get-WmiObject -query ‘select * from SoftwareLicensingService’).OA3xOriginalProductKey"[/CODE] bu kodla öğrenebilirsin. Windows 7 Bu bağlantıdan Windows 7 ISO dosyasını indir Rufus ile yazdır ve boot ederek kur.
 

Geri
Yukarı