Windows 7 ekran kartı öğrenme

Athenas

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, ben zamanında Driver Booster adlı bir uygulama kullandım. Sonra sistem ağırlaştı normalde yavaş değildi ve yavaşlama gördüm. Sitenizin Driver Booster ile ilgili görüşlerini görünce bilgisayarıma format attım. Ardından sadece Chrome indirdim ve bu siteye kayıt oldum çünkü el ile güncellemeyi önermişsiniz ancak ben bilmiyorum. Ekran kartımın modelini ve adını tam olarak öğrenmye çalıştığımda ise standard VGA grafik bağdaştırıcısı yazısı ile karşılaştım. Format atmadan önce burada 2 tane vardı, AMD ve Intel şu anda da 2 tane var ama ikisinde de standard VGA grafik bağdaştırıcısı yazıyor, ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz?

Win+r DxDiag orada bulursun.

Aygıt Yönetici'sine girip "Görüntü Bağdaştırıcıları" kısmının SS'ini atar mısınız?

1. Aygıt Yöneticisi'ni açmak için Windows logosu tuşuna ve R tuşuna aynı anda basın. Bu işlem sonucunda bir Çalıştır Kutusu açılır.
    Windows Çalıştır Kutusu
  2. Şunu yazın: devmgmt.msc
  3. Tamam'a tıklayın veya Enter tuşuna basın.
  4. Aygıt Yöneticisi açılır.
Kaynak:Aygıt Yöneticisine Erişme | Dell Turkey

Merhaba, ben zamanında Driver Booster adlı bir uygulama kullandım. Sonra sistem ağırlaştı normalde yavaş değildi ve yavaşlama gördüm. Sitenizin Driver Booster ile ilgili görüşlerini görünce bilgisayarıma format attım. Ardından sadece Chrome indirdim ve bu siteye kayıt oldum çünkü el ile güncellemeyi önermişsiniz ancak ben bilmiyorum. Ekran kartımın modelini ve adını tam olarak öğrenmye çalıştığımda ise standard VGA grafik bağdaştırıcısı yazısı ile karşılaştım. Format atmadan önce burada 2 tane vardı, AMD ve Intel şu anda da 2 tane var ama ikisinde de standard VGA grafik bağdaştırıcısı yazıyor, ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz?
dxdiag yazarak bulabilirsiniz ve lütfen bir daha Driver Booster gibi sürücüleri güncellediği iddiasına sahip yazılımları kullanmayın.

DxDiag yazabilirsin. AIDA 64, Speccy, GPU-Z ile bakabilirsin. Aygıt Yöneticisi girip bakabilirsin. Driver Booster kullandığınız için temiz kurulum yapmanızı öneririm.

Aygıt Yönetici'sine girip "Görüntü Bağdaştırıcıları" kısmının SS'ini atar mısınız?

1. Aygıt Yöneticisi'ni açmak için Windows logosu tuşuna ve R tuşuna aynı anda basın. Bu işlem sonucunda bir Çalıştır Kutusu açılır.
    Windows Çalıştır Kutusu
  2. Şunu yazın: devmgmt.msc
  3. Tamam'a tıklayın veya Enter tuşuna basın.
  4. Aygıt Yöneticisi açılır.
Kaynak:Aygıt Yöneticisine Erişme | Dell Turkey

Tam okumdanız galiba. Sürücü kurulu olmadığı için "standard VGA grafik bağdaştırıcısı yazısı ile karşılaştım." diyor.

TechPowerUp GPU-Z v0.5.0 ile öğrenebilirsiniz.

Tam okumdanız galiba. Sürücü kurulu olmadığı için "standard VGA grafik bağdaştırıcısı yazısı ile karşılaştım." diyor.

TechPowerUp GPU-Z v0.5.0 ile öğrenebilirsiniz.

Ağzınıza sağlık. Bakmama rağmen hala standard VGA grafik bağdaştırıcısı yazıyordu. Herkesin DxDiag gibi şeyler söylemesi benim kafamı karıştırmıştı. CPU Z işime yaradı, bu da ekran kartım.

DxDiag yazarak bulabilirsiniz ve lütfen bir daha Driver Booster gibi sürücüleri güncellediği iddiasına sahip yazılımları kullanmayın.

DxDiag işe yaramamıştı maalesef.

Dosya Ekleri

• Screenshot - 20_07 002.png
    Screenshot - 20_07 002.png
    12,6 KB · Görüntüleme: 55

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı