Windows 7 ekran kartı öğrenme

Yok kurulum değil, ben kurmuştum ilk ama ilk kurduğumda uyumsuzluk oluştu sanırım ve ekranım yanıp sönmeye başladı. Bende silip doğrusunu indirdim şimdi.

Ben şimdi silip yenisini indirdim ama, bu seferde yine eskisini gösteriyor GPU Z başka bir şey gösterirken AIDA64 başka bir şey gösteriyor. Nasıl olabiliyor?

Yok kurulum değil, ben kurmuştum ilk ama ilk kurduğumda uyumsuzluk oluştu sanırım ve ekranım yanıp sönmeye başladı. Bende silip doğrusunu indirdim şimdi.

Ben şimdi silip yenisini indirdim ama, bu sefer de yine eskisini gösteriyor GPU Z başka bir şey gösterirken AIDA64 başka bir şey gösteriyor. Nasıl olabiliyor?

Ben 5650 indirdiğimde olmamıştı ve şu an hala ekranıp yanıp sönüyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot - 20_0777.png
    Screenshot - 20_0777.png
    3,9 KB · Görüntüleme: 31

Ben şimdi silip yenisini indirdim ama, bu seferde yine eskisini gösteriyor GPU Z başka bir şey gösterirken AIDA64 başka bir şey gösteriyor. Nasıl olabiliyor?

Ben 5650 indirdiğimde olmamıştı ve şu an hala ekranıp yanıp sönüyor.
AMD Catalyst özellikler sayfasından kontrol ediniz.

Gerçekten çok yorucu pes etmeyi düşünmeye başladım. Yine hata verdi ve bu sefer benden 5650 indirmemi istiyor, çok saçma.

Her şey burada.

Dosya Ekleri

• Screenshot - 20_07 005.png
    Screenshot - 20_07 005.png
    9,9 KB · Görüntüleme: 30
  • Screenshot - 20_07 006.png
    Screenshot - 20_07 006.png
    13,9 KB · Görüntüleme: 46
Gerçekten çok yorucu pes etmeyi düşünmeye başladım. Yine hata verdi ve bu sefer benden 5650 indirmemi istiyor, çok saçma.

Her şey burada.

Aldığınız hatanın ne olduğunu belirtiniz.
Cihazınızın üreticisinin destek sayfasındaki grafik sürücüsünü deneyebilirsiniz.
Ya da Windows 7'lerde çalışmıyor ama deneyiniz yine de https://www.amd.com/en/support/kb/faq/gpu-131

Aldığınız hatanın ne olduğunu belirtiniz.
Cihazınızın üreticisinin destek sayfasındaki grafik sürücüsünü deneyebilirsiniz.
Ya da Windows 7'lerde çalışmıyor ama deneyiniz yine de https://www.amd.com/en/support/kb/faq/gpu-131

Maalesef. Driver Booster ile yaptığımda hiç böyle hatalar olmuyordu. Ama sistemimi mahfetmişti.

Ahh lanet hata, pes ediyorum. Daha fazla sabredemeyeceğim.

Dosya Ekleri

• Screenshot - 20_07 007.png
    Screenshot - 20_07 007.png
    3,1 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı