Çözüldü Windows 7 "Escrow" sürümü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Merhabalar. Bir takım hatalar nedeniyle LoL desteğe ticket atmıştım. Onlar bana "Windows 7 Escrow sürümü kullanıyorsun, bu eski bir sürüm. Yenisine geçmelisin" dedi. Bu escrow olayını hala anlamış değilim. Bana biraz anlatabilecek olan var mı?

Çözüm
Escrow sürümü, Windows 7 işletim sistemi çıkmadan önce kullanıcıların Windows 7'yi deneyimlemesi için çıkarılmış.
Windows 7'nin desteği kesildi demeye çalışmışlar sanırsam, escrow alıkoyma/alıkoyulma anlamları taşır yanlış hatırlamıyorsam.

Windows 7 kalıbını warez sitelerinden mi edindin? Yoksa orijinal retail bir sürüm mü?
Orijinal değil.
Kısacası "Kardeşim, sen önce bir Windows 10'a geç." diyorlar.
Windows 10 geçersem bilgisayarım kasabilir. Ek olarak "escrow" kelimesini Windows 7 bitmeden önce demişlerdi.
Windows 7'nin desteği kesildi demeye çalışmışlar sanırsam, escrow alıkoyma/alıkoyulma anlamları taşır yanlış hatırlamıyorsam.
Google çeviriden baktım. Evet, alıkoyma anlamı taşıyor ama alakası yok şimdi bununla. Bana "Windows 7'nin eski sürümünü kullanıyorsun, yeni sürümüne geç." dedi.

Son düzenleme:
RTM Escrow sürümününden bahsetmiş Riot sanırım. Bu sürümler sızıntı sürümler olabiliyor. Sanırım o yüzden eski denilmiş. Orijinal bir Windows 7 kalıbı ile tekrar format atmayı dener misin?

Beta sürüm bile olsa bir süre sonra o sürümler yayınlanıyor, öyle bir mevzunun söz konusu olduğunu düşünmüyorum.
RTM Escrow olsa belirtirlerdi birde (herhalde).

Büyük ihtimal sizin dedikleriniz doğru. Windows 7'nin düzgün bir sürümünü yüklemem gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…