Merhabalar. Bir takım hatalar nedeniyle LoL desteğe ticket atmıştım. Onlar bana "Windows 7 Escrow sürümü kullanıyorsun, bu eski bir sürüm. Yenisine geçmelisin" dedi. Bu escrow olayını hala anlamış değilim. Bana biraz anlatabilecek olan var mı?
Google çeviriden baktım. Evet, alıkoyma anlamı taşıyor ama alakası yok şimdi bununla. Bana "Windows 7'nin eski sürümünü kullanıyorsun, yeni sürümüne geç." dedi.
RTM Escrow sürümününden bahsetmiş Riot sanırım. Bu sürümler sızıntı sürümler olabiliyor. Sanırım o yüzden eski denilmiş. Orijinal bir Windows 7 kalıbı ile tekrar format atmayı dener misin?
RTM Escrow sürümününden bahsetmiş Riot sanırım. Bu sürümler sızıntı sürümler olabiliyor. Sanırım o yüzden eski denilmiş. Orijinal bir Windows 7 kalıbı ile tekrar format atmayı dener misin?
Beta sürüm bile olsa bir süre sonra o sürümler yayınlanıyor, öyle bir mevzunun söz konusu olduğunu düşünmüyorum.
RTM Escrow olsa belirtirlerdi birde (herhalde).
Beta sürüm bile olsa bir süre sonra o sürümler yayınlanıyor, öyle bir mevzunun söz konusu olduğunu düşünmüyorum.
RTM Escrow olsa belirtirlerdi birde (herhalde).