Windows 7 etkinleştirilmez ise ne olur?

375960

Hectopat
Yer
Tekirdağ
Arkadaşlar merhaba bir sorum olacak Windows 7 kurdum 1 ay önce ve bugün bitti 30 günlük deneme süresi yeni bir bilgisayar alacağım yaz tatilinde şimdilik kullanıyorum ve Windows 10 kuracağım sorum şu şimdi ben wl KMSpico gibi uygulamalardan kaçınırım korsan kullanmam 60 TL verip almak istemiyorum ama internetten araştırdım 30 günlük süre bitip sonraki 2 hafta sonra bilgisayar 3 saatte bir sürekli kendini başlatacak. Ardından 2 hafta bitince sistem açılmayacakmış.

Bazı yerlerde ise şöyle yazıyor: Hiçbir şey olmaz sadece arka plan siyahlaşır ve Windows'un orijinal olmadığı yazar. Hangisi doğru? Benim için arka Plan'nın siyah olmasının önemi yok çünkü Windows 7'nin kendi duvar kağıdını kullanıyordum ve Windows 7 Build 7601 this copy Windows is not genuine yazmasının hiç önemi yok. Ben bilgisyarı 5-6 saat açık tutuyorum etkinleştirme yapmazsam her 3 saatte bir yeniden başlatması ve 2 hafta sonra sistemin açılmaması doğru mu?

Arada bir ekran Windows'u etkinleştir yazısı çıkar oyun oynarken falan en önemli anda çıkma falan oluyor bende Windows 8.1'i etkinleştirmeden kullanmıştım ekran aniden çıkan Windows'u etkinleştir yazısı dışında bir şey olmaz.

Arada bir ekran Windows'u etkinleştir yazısı çıkar oyun oynarken falan en önemli anda çıkma falan oluyor bende Windows 8.1'i etkinleştirmeden kullanmıştım ekran aniden çıkan Windows'u etkinleştir yazısı dışında bir şey olmaz.

Neyse olmadı format atıp bir daha kurarak devam ederim yoluma ama böyle de iyi.
Zaten bilgisayara virüs yükleyerek etkinleştirmektense arka plan yok olsun daha iyi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı