Wİndows 7 format atarken sürücü bulunamadı hatası

ilker34

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarımı yeni topladım ve RUFUS ile kendime Windows 7 format usb aygıtı oluşturdum. NTFS formatında 'Bios yada MBR için UEFI Bölüm Düzeni' olarak usb'ye aktardım. Amacım Windows 7 Professional sürümünü aktif ettikten sonra Windows 10'a geçmekti fakat kuruluma geçtiğim sırada normalde BIOS ayarlarından görebildiğim SSD belleğimi görmüyor ve kurulumu yapamıyorum. ''Hiçbir aygıt sürücüsü bulunamadı'' hatası alıyorum. Boot sırasında USB 1. sırada ve çıkan 2 seçenekten UEFi ile başlamayan USB'yi seçiyorum yani normal kurulum olanı. Acaba sorun nerede yardımcı olursanız çok sevinirim.
Anakart modeli : MSI Z170A Gaming M7

Arkadaşlar bilgisayarımı yeni topladım ve RUFUS ile kendime Windows 7 format usb aygıtı oluşturdum. NTFS formatında 'Bios yada MBR için UEFI Bölüm Düzeni' olarak usb'ye aktardım. Amacım Windows 7 Professional sürümünü aktif ettikten sonra Windows 10'a geçmekti fakat kuruluma geçtiğim sırada normalde BIOS ayarlarından görebildiğim SSD belleğimi görmüyor ve kurulumu yapamıyorum. ''Hiçbir aygıt sürücüsü bulunamadı'' hatası alıyorum. Boot sırasında USB 1. sırada ve çıkan 2 seçenekten UEFi ile başlamayan USB'yi seçiyorum yani normal kurulum olanı. Acaba sorun nerede yardımcı olursanız çok sevinirim.
Anakart modeli : MSI Z170A Gaming M7
regedit hatası ben hep dvd-r yani cd ile yaparım 4.7gb ile regedit aççan cmd ye yazıp sift basılı tutup f10 bascan 1 defa klavyeden sidi taktıktan sonra mavi ekranda veya mor ekranda

regedit açtın zaman söyle yap tavsiyem
1. HKEY_CURRENT_USER
2.HKEY_LOCAL_MACHINE
3.HKEY_USERS
bu 3 ünün icindeki ne varsa tıkla icindekilere izin vere tıkla resimdeki gibi tam denetim yap calısır hep bu hata yüzünden olujyor regedit hatası yüzünden calısmıyor

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    29,7 KB · Görüntüleme: 27

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı