Windows 7 Format Atarken Sürücü Yükle Hatası

taklaci41

Hectopat
Daha fazla  
  • H110M Pro-Vd Anakart
  • İ3 6100 İşlemci
Windows 7 format atarken "Şimdi Yükle"den sonra disk seçecekken sürücü yükle hatası veriyor. Çözümü nedir?

5081c27d81d1ab452ebb7204963bf52d.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok basit formatı USB den atıyorsun sanırım. Masaüstü ise kasanın önündeki usbye takma flashı arkada bulunan USB girişini kullan. Notebook ise USB 3.0 olan girişi kullanma. Diğer Siyah renkteki USB girişlerini Kullan. Saygılar.

Aynı sorunu bende yaşıyorum. Kullandığım programlar sebebi ile Windows 7 Kurmam gerekiyor. Windows 10 kur demek yerine soruna çözüm bulabilecek öneriler getirmenizi arzu ederdim. Bu arada CD sürücü ile ve USB 2.0 portu seçeneklerini de denedim. İşe yaramadı.

Evet haklısınız windows 10 kurmalıyım ama ozamanda wirelles adaptörüm desteklemiyor ve interneti kullanamıyorum bu yüzden windows 7 kurmak istiyorum sistem UEFI Destekli Olunca Windows 7 yükleme şansımız yokmu ?

Evet haklısınız windows 10 kurmalıyım ama ozamanda wirelles adaptörüm desteklemiyor ve interneti kullanamıyorum bu yüzden windows 7 kurmak istiyorum sistem UEFI Destekli Olunca Windows 7 yükleme şansımız yokmu ?
Donanım kimliği ile yazılımın en güncel sürümünü bulabilirsin. :) Buraya onu yaz bulalım. (y)

Arkadaşlar bende de bu anakart var. Bir turlu windows 7 kuramadı . anakartta sadece ahci mod var. USB ile yapıyorum . olmuyor . diğer 2 pcde oluyor . bu anakartta olmuyor .
Win 10 kurunca diski goruyor. Anakartta windows 7 kurulum enabled yazıyor zaten .

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı