Windows 7 format atma sorunu

Ya indirmeye kalktım ama bu en az 3 gün sürer internetim yavaş demiştim. Şu ıso dosyasını halledelim yeter. Tam ıso dosyasını flash belleğe yazarken ıso dosyası hatalı diye ingilizce bir yazı geliyor. Onun sebebini öğrenmek istiyorum. Şu işi bi halledelim lütfen.

Tamam. Dediğiniz programı indirdim. İso dosyasını attım. Next dedim ve bana bu iso dosyası geçersiz diye ingilizce bir yazı geldi. İşte orada sorun yaşıyorum.

- - - Güncellendi - - -

Konu hala günceldir. Son sorumun çözümünü arıyorum. Iso dosyası hatalı diyor. Halbuki bir hata olmaması lazım. Videolardan izledim ıso nasıl alınır diye. Yardımcı olursanız sevinirim. Bilgisayar iyice afallamaya başladı.

"İSO dosyası hatalı" Mesajının aynısını bende gördüm, bunu çözmek için İSO dosyasını yeniden indirmen gerek. İnternet hızın yavaş anlarım ama, yapacak başka bir şey yok.

En az 6-7 kere denedim. Hep aynı hatayı alıyorum. Yapacak bir şey yok. Bir çaresine bakacağım artık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı