Kuruyorum, fakat hiç bir işe yaramıyor. Ethernet kartını da kuracağım şimdi. Bakalım olacak mı? Deneyeceğim. Cevabınız için teşekkürler.Ethernet kartı ve kablosuz ağ sürücülerini kurman gerek. Telefona indirip usb ile bilgisayara aktarıp kurulumu yapabilirsin.
Deneyeceğim, teşekkürler. Fakat hep indirip duruyorum çalışmıyor.Birkaç yıl önce bana da aynısı olmuştu. Saatlerce aramadan sonra anakartın sitesine gidip oradan Ethernet Driver'ı indirip kurdum, düzeldi.
Lenovo İdeapad S145.İnternet sürücülerinizin donanım kimliğini verin.
Veya kullandığınız cihazın modelini.
Bilgisayarınız uyumlu değil 7 ile.Deneyeceğim, teşekkürler. Fakat hep indirip duruyorum çalışmıyor.
Lenovo İdeapad S145.
Bilgisayarımın Windows 7 ile uyumlu olmadığını biliyorum. Fakat Windows 7'yi bir şekilde kurabildiysem driver'ı da bir şekilde kurabilirim diye düşünüyorum. Ama bilgisayarım normal Windows 10'u normal bir şekilde kaldırdığı için tekrardan Windows 10'a geçeceğim.Bilgisayarınız uyumlu değil 7 ile.
Windows 10 LTSC kullanabilirsiniz.
Windows 10'a geri döndüm, zaten Windows 7'ye öylesine geçmiştim. Yardımlarınız için teşekkürler.Bilgisayarınız uyumlu değil 7 ile.
Windows 10 LTSC kullanabilirsiniz.
Merhaba hocam, bilgisayarım Windows 7 ile uyumlu değildi fakat ben Windows 7'ye bir şans daha verip her şeyi tekrardan yaptım bu sefer oldu. Yardımlarınız için teşekkürler.Bilgisayarınız uyumlu değil 7 ile.
Windows 10 LTSC kullanabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.