Wi-Fi sürücüsu olmadığından çalışmıyor, hepsini değil sadece Wi-Fi'ın sürücüsünü yüklesen yeterli olur. Daha sonra diğer sürücüleri bilgisayarından indirebilirsiniz.Peki tüm yazıcıları yüklersem Wi-Fi çalışır mı?
Driver Pack tarzında uygulamaları kullanmanı tavsiye etmiyorum. Yanlış sürücüleri yükleyip Windows'u çökertme aşamasına kadar getirebiliyor. Ayrıca Windows 10 kurmanı öneririm.Bazı programlar var. Hatta ücretsiz olanı da var. Driver Pack. Öncelikle telefonunu USB ile bilgisayara bağla ve mobil veriyi aç. Sonra Driver Pack'i indir. Eksik olan programları tarayacak ve listeyecek. Wi-fi sürücülerini seçip yüklerseniz tamamdır.
Driver Booster buna yol açıyor fakat şansıma mıdır nedir henüz Driver Pack uygulamasında böyle bir sorun yaşamadım.Driver Pack tarzında uygulamaları kullanmanı tavsiye etmiyorum. Yanlış sürücüleri yükleyip Windows'u çökertme aşamasına kadar getirebiliyor. Ayrıca Windows 10 kurmanı öneririm.
Zaten özellikle driver pack için söylemedim. Onun gibi programlar buna yol açıyor.Driver Booster buna yol açıyor fakat şansıma mıdır nedir henüz Driver Pack uygulamasında böyle bir sorun yaşamadım.
Doğrudur üstad. Neyin işe yarayıp yarayamayacağını bilemediğimiz için sorunla karşılaşabiliriz.Zaten özellikle driver pack için söylemedim. Onun gibi programlar buna yol açıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.