Windows 7 formattan sonra kasıyor

Dwnity

Hectopat
Selam. Ben Windows 7ye format attım virüs girmişti. Formattan sonra driverleri falan kurdum bilgisayar aşırı kasmaya başladı. 70-60 FPS aldığım oyunda 20-30 alıyorum. Laptop kullanıyorum, sistem özelliklerim 2 GB RAM, 770 MB ekran kartı. Neden olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam. Ben Windows 7ye format attım virüs girmişti. Formattan sonra driverleri falan kurdum bilgisayar aşırı kasmaya başladı. 70-60 FPS aldığım oyunda 20-30 alıyorum. Laptop kullanıyorum, sistem özelliklerim 2 GB RAM, 770 MB ekran kartı. Neden olabilir?
Windows update çalışıyor sistem dosyalarını güncellemek için ve bu senin RAM ve HDD/SSD'ne aşırı yük bindiriyor. Güncellemeleri bitirirsen bu sorunun kalmayacak.

Windows Update çalışıyor sistem dosyalarını güncellemek için ve bu senin RAM ve HDD/SSD'ne aşırı yük bindiriyor. Güncellemeleri bitirirsen bu sorunun kalmayacak.

Update'leri yükle eğer varsa sonra kapat.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı