Korsan olarak kurulan windows 8.1'in orjinalinden tek farkı orjinal olmaması mı yoksa güncelleme ile ilgili de bir sıkıntı yaşanır mı ? Ya da uygulamalarda ve oyunlarda.2 GB güncellemeyi yüklemeye çalışırken bilgisayarınız kasabilir. En günceli olan Windows 8.1'i kurun.
Anakartınız 8.1 ile uyumludur.Ben win 8 sevmiyorum açıkcası. Anakart da uyar mı acaba? Model gigabyte ga-p35-s3g.
Oyun korsan olsa bile, güncel tutulduğu zaman 8.1'de de sorunsuz çalışır.Ben pc toplatırdım ve abi işletim sitemine windows 8.1 pro koydu. Eskiden win7 ydi işletim sistemim severdim açıkçası. Ben korsan oyun yüklüyorum ve bu konuda gerçekten beni korkuttular. Çok hata verdiğini söylediler. Bu konuda beni aydınlatıcak biri var mı? Teşekkürler.
Tek farkı orijinal olmamasıdır. Başka görülmüş farkı yoktur.Korsan olarak kurulan windows 8.1'in orjinalinden tek farkı orjinal olmaması mı yoksa güncelleme ile ilgili de bir sıkıntı yaşanır mı ? Ya da uygulamalarda ve oyunlarda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.