Windows 7 Güncelleme Yaparsam Bilgisayarımda Yavaşlama Gibi Sorunlar Olur Mu?

Mert_53

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Birinci Sınıf Sanayi Dalgıcı
Arkadaşlar ben Windows 7 güncelleme istiyor. Yaparsam bilgisayarımda yavaşlama gibi sorunlar olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben win 8 sevmiyorum açıkcası. Anakart da uyar mı acaba? Model gigabyte ga-p35-s3g.

Ben pc toplatırdım ve abi işletim sitemine windows 8.1 pro koydu. Eskiden win7 ydi işletim sistemim severdim açıkçası. Ben korsan oyun yüklüyorum ve bu konuda gerçekten beni korkuttular. Çok hata verdiğini söylediler. Bu konuda beni aydınlatıcak biri var mı? Teşekkürler.

2 GB güncellemeyi yüklemeye çalışırken bilgisayarınız kasabilir. En günceli olan Windows 8.1'i kurun.
Korsan olarak kurulan windows 8.1'in orjinalinden tek farkı orjinal olmaması mı yoksa güncelleme ile ilgili de bir sıkıntı yaşanır mı ? Ya da uygulamalarda ve oyunlarda.

Ben win 8 sevmiyorum açıkcası. Anakart da uyar mı acaba? Model gigabyte ga-p35-s3g.
Anakartınız 8.1 ile uyumludur.
Ben pc toplatırdım ve abi işletim sitemine windows 8.1 pro koydu. Eskiden win7 ydi işletim sistemim severdim açıkçası. Ben korsan oyun yüklüyorum ve bu konuda gerçekten beni korkuttular. Çok hata verdiğini söylediler. Bu konuda beni aydınlatıcak biri var mı? Teşekkürler.
Oyun korsan olsa bile, güncel tutulduğu zaman 8.1'de de sorunsuz çalışır.
Korsan olarak kurulan windows 8.1'in orjinalinden tek farkı orjinal olmaması mı yoksa güncelleme ile ilgili de bir sıkıntı yaşanır mı ? Ya da uygulamalarda ve oyunlarda.
Tek farkı orijinal olmamasıdır. Başka görülmüş farkı yoktur.

Güncelleme iyidir. Mesela ben bilgisayarıma Vista yüklemiştim, güncelleme yapmadan önce menüler biraz geç açılıyordu. Güncelleme yapınca bütün sorunlar ortadan kalktı.

Sonuç güncelleme yaptım bilgisayarın açılış süresi uzadı yavaşladı.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı