Windows 7 güncellemesi nereden indirilir?

Voodix

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5-4200M
AMD Radeon HD8600/8700M
6GB RAM
120GB SSD
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarıma Windows 7 kurdum fakat çoğu program Windows 7 güncel olmadığı için internete bağlanamıyoruz gibi hatalar veriyor. Windows 7 son sürümünü nereden indirebilirim?

İnternet driverını kur, eğer laptopsa modelini, masaüstüyse anakart modelini söyler misin?

Bilgisayarım internete bağlı. Sadece uygulamalar sürümümün güncel olmadığını ve hizmetlere bağlanamadığını söylüyor. Tüm driverler kurulu.
O zaman geçmiş olsun, Windows 7 artık ölü olduğundan çoğu program desteklenmiyor. Linux geçebilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarıma Windows 7 kurdum fakat çoğu program Windows 7 güncel olmadığı için internete bağlanamıyoruz gibi hatalar veriyor. Windows 7 son sürümünü nereden indirebilirim?

Ethernet driverlarını indirin.
Windows 7 Update'leri genellikle güvenlik güncelleştirmesi vesaire oluyor sürücü için kendi sisteminizin Ethernet driverlarını yüklemeniz gereklidir.

Sormamda bir sakınca yoksa niye Windows 7 kuruyorsunuz?
Cihazınız eski ise Windows 10 LTSC veya en kötü HDD var ise Windows 8.1 kurabilirsiniz.

Ethernet driverlarını indirin.
Windows 7 Update'leri genellikle güvenlik güncelleştirmesi vesaire oluyor sürücü için kendi sisteminizin Ethernet driverlarını yüklemeniz gereklidir.

Sormamda bir sakınca yoksa niye Windows 7 kuruyorsunuz?
Cihazınız eski ise Windows 10 LTSC veya en kötü HDD var ise Windows 8.1 kurabilirsiniz.
Win 10 ben sevmiyorum çok fazla gereksiz program var. LTSC Hiç kurmadım ama deneyeceğim. Şimdi Win 8 yada LTSC kuracağım. Sanırım LTSC'lere lisans almak gerekiyormuş yoksa 6 ayda bir format atmak gerekiyormuş.

Windows 10 ben sevmiyorum çok fazla gereksiz program var. LTSC hiç kurmadım ama deneyeceğim. Şimdi Win 8 ya da LTSC kuracağım.

SSD varsa Windows 10 LTSC 2021 veya 2019 sürüm kurabilirsiniz.

LTSC'lerde lisans almak gerekiyor mu? Bazı yerlerde lisans almazsak 6 ayda bir format gerekiyormuş diye gördüm.

Onlar sadece IoT LTSC sürümlerinde geçerlidir ve şu ana kadar hiç sorun yaşamadım IoT sürümler hariç LTSC sürümleri kullanabilirsin lisansız.

Onlar sadece IoT LTSC sürümlerinde geçerlidir ve şu ana kadar hiç sorun yaşamadım IoT sürümler hariç LTSC sürümleri kullanabilirsin lisansız.
LTSB 1607 çok mu eski olur? Bunu kurmayı düşündüm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı