Windows 7 Home Basic 64 Bit mikrofon sorunu

Melenpp

Decapat
Bilgisayarım formattan sonra mikrofonu görmemeye başladı. Realtek Audio indirdim ancak hiçbir işe yaramadı. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarım formattan sonra mikrofonu görmemeye başladı. Realtek Audio indirdim ancak hiçbir işe yaramadı. Ne yapmalıyım?

Slim drivers ya da driver Boost'la driver kurmayı deneyin ben 7 kullanırken driver hatalarını bu 2 programla çözüyordum.

Slim drivers ya da driver Boost'la driver kurmayı deneyin ben 7 kullanırken driver hatalarını bu 2 programla çözüyordum.
O programlar virüsten farklı değiller. Eger sadece ses sürücüsü kurulacaksa kullanılabilir fakat tüm sürücüler için kullanılmamalı. Ses sürücüsü için Driver Pack olabilir. 8.1 kullanırken yüklenmeyen sürücüleri bir tek o yüklüyordu.

DriverPack Solution'ı kastediyorsanız 2 sürücü yükleyeceğiz diye bilgisayarı ele geçiriyor beyefendi.
SlimDrivers yıllarca kullandım, müşterilerimde de kullandım. Az çok ne yaptığınızı biliyorsanız hiçbir zararı yok. Kaç yüz tane sürücü yükledim öyle 1 tane mavi ekran hatası almadım. Driver Boost kullanmadım ona bir şey diyemeyeceğim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı