Windows 7 Home Basic Lite sürüm yüklenmeli mi?

• Konuyu başlatan mcf
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 981

mcf

Kilopat
Daha fazla  
Lenovo G570 kullanıyorum. i5-2410M -HD 6370M - 4 GB DDR3 1333'lük RAM'i var. Yakın zamanda kendim SSD taktım. Fabrika çıkışlı olarak Home Basic kullanıyor, ben de Home Basic yükleyeceğim. Ancak internette Lite denen normaline göre hafifletilmiş versiyonlar var. Normali yerine Lite sürümü yüklediğimde bunun bana negatif dönüşü ne olur, ve anakarta gömülü Home Basic Key'ini kullanabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Lenovo G570 kullanıyorum. i5-2410M -HD 6370M - 4 GB DDR3 1333'lük RAM'i var. Yakın zamanda kendim SSD taktım. Fabrika çıkışlı olarak Home Basic kullanıyor, ben de Home Basic yükleyeceğim. Ancak internette Lite denen normaline göre hafifletilmiş versiyonlar var. Normali yerine Lite sürümü yüklediğimde bunun bana negatif dönüşü ne olur, ve anakarta gömülü Home Basic Key'ini kullanabilir miyim?
SSD varsa zaten 7 kullanılmamalı.
Tavsiyem Direkt 10 Home ya da 8.1 Home.
Lite vs sürümlere güvenmiyorum üstünde oynandıkları için, Kredi kartı bilileriniz sevilen şeyler.
Zaten SSD varsa gerek te yok.
Ek olarak ne aldınız SSD?

Bağlacı yanlış yazmışım, o yüzden cevap veremdim kusura bakmayın.
Bir ara HDD çok ağırdı açıldıktan sonra kendine gelmesi uzun sürüyordu. Daha sonra HDD yerine SSD taktım, aldığım imajı yükledim. SSD'nin markası Kioxia Exceria 120'lik. HDD'yi de güzelce boşlatıp harici HDD'ler gibi kullanıyorum.
Ortaokullu bir kardeşim var, laptopu çoğunlukla o kullanıyor EBA ve en basit işler için.
2. bir bilgisayarım var, yeterince güçlü ve Windows 10'lu, SSD'de kullanıyorum. Buna geçtikten sonra laptopu kardeşime bıraktım.
Windows 10'u sevmiyorum. Bazen insanı kabız ediyor.

Dosya Ekleri

• bende.jpg
    bende.jpg
    559 bayt · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_5.jpg
    Screenshot_5.jpg
    74,5 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:
Bağlacı yanlış yazmışım, o yüzden cevap veremdim kusura bakmayın.
Bir ara HDD çok ağırdı açıldıktan sonra kendine gelmesi uzun sürüyordu. Daha sonra HDD yerine SSD taktım, aldığım imajı yükledim. SSD'nin markası Kioxia Exceria 120'lik. HDD'yi de güzelce boşlatıp harici HDD'ler gibi kullanıyorum.
Ortaokullu bir kardeşim var, laptopu çoğunlukla o kullanıyor EBA ve en basit işler için.
2. bir bilgisayarım var, yeterince güçlü ve Windows 10'lu, SSD'de kullanıyorum. Buna geçtikten sonra laptopu kardeşime bıraktım.
Windows 10'u sevmiyorum. Bazen insanı kabız ediyor.
Yalnız SSD kullanmak istiyorsan ya 8.1 ya 10 kullanmalısın.
Seni 'kabız' eden şey ne acaba, başlat menüsü falan mı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı