Arkadaşlar Microsoft'un sitesinden indiremiyorum çünkü elimde key yok. Deneme sürümüne kurucağım, eğer beğenirsem internetten key alacağım. Bana orijinalden farksız ISO dosyasını atar mısınız? Microsoft'un sitesindeki ile aynı olsun![]()
tchnpt
İngilizce ama, direkt Microsoft'un sunucularından indiriyor;
Hocam arkadaşın attığı ISO Home Premium. Benim attığımı indirebilirsiniz.Peki Türkçe yapabilir miyim?
Bir de UEFI uyumlu mu? Çünkü UEFI sisteme kuracagım?
Evet, dil paketleri var. Kurduktan sonra yükleyebilirsin.Peki Türkçe yapabilir miyim?
Orijinal ISO dosyası bu. Uyumludur diye düşünüyorum, Rufus ile yazarken UEFI seçersen olacaktır.Bir de UEFI uyumlu mu? Çünkü UEFI sisteme kuracagım?
Konu ile uğraşan arkadaşlara teşekkür ederim. Windows 7 Home Basic kurulumunu sizin sayenizde yaptım, teşekkür ederim.Pardon, Home Premium atmışım, Home Basic linki yok ama şu linkten Ultimate indirip USB'ye yazdıktan sonra sources klasöründen ei.cfg dosyasını silersen kurulum sırasında tüm Windows 7 sürümlerini görebilirsin.
Evet, dil paketleri var. Kurduktan sonra yükleyebilirsin.
Orijinal ISO dosyası bu. Uyumludur diye düşünüyorum, Rufus ile yazarken UEFI seçersen olacaktır.
Escrow sürüm maalesef, bazı oyun/programlar çalışmıyor Escrow sürümünde.Pardon, Home Premium atmışım, Home Basic linki yok ama şu linkten Ultimate indirip USB'ye yazdıktan sonra sources klasöründen ei.cfg dosyasını silersen kurulum sırasında tüm Windows 7 sürümlerini görebilirsin.
Evet, dil paketleri var. Kurduktan sonra yükleyebilirsin.
Orijinal ISO dosyası bu. Uyumludur diye düşünüyorum, Rufus ile yazarken UEFI seçersen olacaktır.
Yanlış bilmiyorsam Windows 7 saf haliyle UEFI desteklemiyor.
Escrow sürüm maalesef, bazı oyun/programlar çalışmıyor escrow sürümünde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.