Windows 7 Home Basic'e Windows 10 teması nasıl uygulanır?

Kerim Demirel

Decapat
Daha fazla  
RAM
2GB
SSD veya HDD modeli
80GB HDD
Ekran kartı
NVIDIA GeForce 7300SE 7200GS 256MB
Anakart
ASUS
İşlemci
Intel Pentium 4 3.0 GHz
Arkadaşlar selamünaleyküm benim PC'de Windows 7 Home Basic 32 Bit yüklü. Ben Windows 10 yüklemek istiyorum ama PC özellikleri el vermiyor ben de Windows 10 teması yapmak istiyorum. Bildiğiniz güvenilir sorunsuz çalışan Windows 10 teması var mı? Varsa linki ile atar mısınız?

Arkadaşlar selamünaleyküm benim PC'de Windows 7 Home Basic 32 Bit yüklü. Ben Windows 10 yüklemek istiyorum ama PC özellikleri el vermiyor ben de Windows 10 teması yapmak istiyorum. Bildiğiniz güvenilir sorunsuz çalışan Windows 10 teması var mı? Varsa linki ile atar mısınız?

Hocam tema önermem ben Windows 8.1 Dark tema kurmuştum sonra sistem açılmamıştı.

Ve aleyna aleykümselam ben tavsiye etmem sistemin bayağı bir eski ve güçsüz öyle bir şey yaparsan daha da yavaş çalışacaktır ve PC'yi zorlar.

Hocam tema önermem ben Windows 8.1 Dark tema kurmuştum sonra sistem açılmamıştı.
Baya riskli ozaman usta hiç kurmam daha iyi

Ve aleyna aleykümselam ben tavsiye etmem sistemin bayağı bir eski ve güçsüz öyle bir şey yaparsan daha da yavaş çalışacaktır ve PC'yi zorlar.
Yanı usta performans kaybı olur ve PC yi zorlar kurmamak en iyisi

Geçmeyin diyorsan bir bildiğin var usta benim pek bilgim yok açıkçası bir de usta benim PC Windows 8.1 kaldırır mı?

Sisteminin hızı ve gücü düşük bu yüzden Windows 7 kullanman gerekir uygun olan sürümünü hatta tavsiyem kullanabilirsen Linux işletim sistemine geçmen hızı gözle görülecek kadar fark edersin sistem canlanır sadece daha önce kullanmadıysan alışman biraz zaman alacak.

Hocam bu sistem zaten düşük tema indirmek iyi olmaz zaten adam gibi tema yapan yok siz 7 kullanıdığına dua edin RAM'dan kurtarıyosunuz o işlemci ile nasıl idare ediyosunuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı