Windows 7 için tarayıcı önerisi

Pamuter

Decapat
Daha fazla  
Eski ASUS laptopumda Google yüklü. Dizi izlediğimde 1GB RAM kullanıyor. CPU kullanımı 480P'de %80-90, 1080P'de %100 oluyor ve donuyor izletmiyor. Sadece bir şeyler izlemek için kullanacağım.
LibreWolf ve Brave aklıma geldi, ayrıca film veya YouTube izlerken CPU'nun bu kadar fazla kullanmasını önleyebilir miyiz donmaması için?

Özellikleri,
  • 2 GB RAM.
  • İşlemci: Intel atom CPU N450 1.66 GHz.
  • 32 Bit Windows 7
  • Ekran çözünürlüğü: 1024 X 600.

Eski laptopumda thorium browser kullanıyordum Windows 7 desteği de var diye biliyorum RAM kullanımı da çok azdı. Bu kadar düşük RAM'li bir sisteme Brave kurmayın.

Supermium kurdum da film izlerken çok donuyor 480p de bile, onu çözmenin yolu var mı ?

Son düzenleme:
En başta yapmanız gereken Windows'u silmek. Win7 güncel olmadığı için sistem genelinde ciddi güvenlik açıkları barındıran bir sistem. Güncel bir sisteme geçmelisiniz. 2 GB günümüz için oldukça düşük bir seviye. Bu sebeple MX Linux Fluxbox kurmanız en mantıklı çözüm olacaktır. RAM dostu bir Linux dağıtımıdır. İşlemciniz 64-bit görünüyor. MX Linux Fluxbox'ın 64-bit sürümünü kullanabilirsiniz. Güncel bir işletim sistemiyle eski bilgisayarınızı hayata döndürebilirsiniz. Böylece hem güncel hem de Win7 gibi güvelik açıkları bulunmayan bir sisteme geçmiş olursunuz. Tarayıcı olarak da son kullanıcı bazında LibreWolf kullanılabilecek en güvenli tarayıcı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı