Windows 7 igdkmd64.sys mavi ekran

Aliosmanede

Yoctopat
Daha fazla  
RAM
4
Ekran kartı
yok
Birden donuyor sonra düzeliyor. 5 dakika sonra mavi ekran geliyor. Yardımcı olabilir misiniz?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2022-09-14 at 00.38.00.jpeg
    42,9 KB · Görüntüleme: 72
  • WhatsApp Image 2022-09-14 at 00.38.20.jpeg
    75,5 KB · Görüntüleme: 51
  • WhatsApp Image 2022-09-14 at 00.38.34.jpeg
    69 KB · Görüntüleme: 58
  • WhatsApp Image 2022-09-13 at 23.42.03.jpeg
    85,7 KB · Görüntüleme: 59
Aşağıdaki rehbere göre dosyalarınızı paylaşın, ona göre bir şeyler söyleyebiliriz.

Minidump dosyanızı paylaşabilirsiniz fakat size asıl önerim DDU ile Intel GPU sürücünüzü kaldırıp güncel sürücü kurmanız. Ek olarak bu hata hakkında aklınıza gelebilecek her detayı içeren rehberimizi de aşağıdan inceleyebilirsiniz. Sonucu bekliyor olacağım, iyi günler dilerim.

Pek anlamıyorum uğraştım ama oldu sanırım

Ekran kartı sürücünüzü yani Intel® Grafik Ortam Hızlandırıcı'yı DDU ile kaldırın ardından aşağıya bıraktığım bağlantıdaki On-Board VGA Drivers kısmındaki sürücüyü kurun.

Bu işlemlerden sonra tekrar oluşursa yeni oluşan dosyayı paylaşın. Şunu da belirteyim eski tecrübelerime dayanarak sorunu donanımsal olarak görüyorum. Umarım düzelir.

Ekran kartı yok ki oradan ne gibi sorun olabilir kasadaki parçada falan ise sorun ihtimalleri belirtirseniz sevinirim elimde parça var çünkü

Bir de şöyle bir durum var güncellemeleri denetleyemiyordum 80072EFE hatasından dolayı onu hallettim araştırarak 168 güncelleme çıktı şu anda onu yapıyorum hatta sorun bundan kaynaklanabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…