Microsoft forumlarında aldığınız hata kodunun çözümü paylaşılmış. Oradakileri uygulayın, güncellemelerini yapın ve en son yukarıdaki işlemleri yapmayı unutmayın.
Artık Bıktım Lütfen Yardım Edin Bütün Cözüm Yollarını Denedim Fakat sorunum hic bir sekilde cözülmedi tam 5 kere format attım fakat her seferinde aynı problem devam ediyor
Microsoft forumlarında aldığınız hata kodunun çözümü paylaşılmış. Oradakileri uygulayın, güncellemelerini yapın ve en son yukarıdaki işlemleri yapmayı unutmayın.
Artık Bıktım Lütfen Yardım Edin Bütün Cözüm Yollarını Denedim Fakat sorunum hic bir sekilde cözülmedi tam 5 kere format attım fakat her seferinde aynı problem devam ediyor
Mavi ekran sadece oyun oynarken oluyor bir de içinde yüklü sadece 1 tane oyun olmasına rağmen çok yavaş uyunda GTA San Andreas ne yapsam çözümü olur bir de tavsiye edebileceğin virüs uygulaması var mı uyarı veriyor ara sıra.
Güncellemeler daha yeni bitti şimdi yapacağım yıne mavi ekran oldu minidump dosyasını kontrol ettim 1 tane daha dosya gelmiş onu Drive ile paylaşamıyorum kabul etmiyor.
Rehberi iyi okuyun, paylaşabilirsiniz. Düzeleceğini pek düşünmüyorum dediğim gibi donanımsal arızaya yoruyorum eski tecrübelerimden o hatayı ancak bakalım, ümit kesmeyelim.
Rehberi iyi okuyun, paylaşabilirsiniz. Düzeleceğini pek düşünmüyorum dediğim gibi donanımsal arızaya yoruyorum eski tecrübelerimden o hatayı ancak bakalım, ümit kesmeyelim.
Dediklerinizi yaptım. Oynadım 15 dakika ara ile, 1 dakikalık donma oldu. Sonrasında düzeldi, ardından son donmasında mavi ekran verdi. Fotoğrafını çekip Google lensden çevirdim, pek anlamadım. Sizinle paylaşmak istedim.
Yeni dump dosyasını Drive'a atamıyorum okunamıyor yazıyor hata veriyor. Programı yükledim. Umarım kendisi ölçüyordur. Her tarafına bastım bir etkileşim sağlamadı çünkü...