Ben orijinal lisansa sahip olmama rağmen Microsoft'tan indiremedim. Sanırım artık Microsoft'tan indirilemiyor. Başka yerden indirdiğinizde de orijinalliğine güven olmaz.
Windows ve Office ISO'larını kolay bir şekilde indirebileceğiniz araç. Windows 10'un kolay indirme aracının hataları ile uğraşmak istemeyenler için gayet kullanışlı bir yazılım. Windows imajlarına ulaşabileceğiniz gibi, Microsoft Office...
www.technopat.net
Bu araçla Windows 7 (Ağustos 2018) iso dosyasını indirebilirsiniz. Ancak indireceğiniz iso Türkçe değil İngilizce. Windows'u yükledikten sonra Türkçe'yi kendiniz eklersiniz.
--
Ayrıca wim dosyası 4GB'tan daha büyük olduğu için USB'ye yazma konusunda da sıkıntı yaşabilirsiniz.
Aşağıdaki linkten indirip kullanabilirsin şu an en günceli budur muhtemelen. Bazı nedenlerden dolayı 1 hafta kadar önce indirip kurmuştum ve gerçekten bayağı hızlı ve stabildi. Kurulum esnasında orijinal yapabiliyorsun tek tuşla fakat sorun yaşarsan formattan sonra Windows 7 loader yaz indir tek tıkla yine halledebilirsin
Windows 7 Ultimate Sp1 32-64 Bit Türkçe - 2020 Güncel indirOtomatik aktivasyon seçenekliGüncellemelerin entegre edildiği windows 7 ultimate sürümüdür. Güncelleme entegre işlemleri en sorunsuz yöntem olan DISM ile yapılmıştır. 2020 Kasım itibarı ile güncel bir sistemdir. Güncellemelerin haricinde
Eğer lisans anahtarınız yoksa Microsoft´un sitesinden download yapamazsınız. Diğer sitelerden bulabilirsiniz ancak tavsiye etmem. Çünkü resmi kaynaklar dışında bulduğunuz ISO´lar değiştirilmiş olabilir.